Plan Treningowy
Napisano Ponad rok temu
Wzrost: 182 cm
Waga: około 76 kg
Na siłowni mam narazie udostępnione maszyny do ćwiczenia. O sztandze, ławeczce i takich typowych ćwiczeniach narazie nie ma co liczyć...
Dostępne maszyny:
- do ćwiczneia bicepsu (zwykłe podnoszenie cieżaru, tak jak sztangielek"
- do ćwiczenia tricepsu (wypychanie w dół ciężaru)
- do klaty (zwykłe wypychanie ciężaru w przód, oraz rozpiętki)
- do barków (wypychanie ciężaru gdzieś tak w pozycji 60 stopni)
- do pleców (przyciąganie ciężaru w pionie i w poziomie)
Wspomne jueszcze że moim priorytetem są bicepsy, tricepsy i klata
Miałbym prośbe luknijcie na to okiem i rozpiszcie mi jakiś sensowny plan treningowy. Ćwicze 3 razy w tygodniu. Chyba zamieściłem wszystkie niezbęden informacjie
Aha i napiszcie mi jakieś ćw żebym sobie "kaptury" wyrobił, może np coś ze sztangielkami z któymi bym powalczył w domu
Pozdrawiam, Michał
Napisano Ponad rok temu
nie rozumie, a czemu tylko maszyny ci udostepnili
Wszystkim. Narazie nie jest do końca wyposażona...
Da rade coś z tych maszynek sklecić konkretnego ? Prosze pomóżcie i ułóżcie coś dobrego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Staż: Prawie Miesiąc
Wzrost: 182 cm
Waga: około 76 kg
Na siłowni mam narazie udostępnione maszyny do ćwiczenia. O sztandze, ławeczce i takich typowych ćwiczeniach narazie nie ma co liczyć...
Dostępne maszyny:
- do ćwiczneia bicepsu (zwykłe podnoszenie cieżaru, tak jak sztangielek"
- do ćwiczenia tricepsu (wypychanie w dół ciężaru)
- do klaty (zwykłe wypychanie ciężaru w przód, oraz rozpiętki)
- do barków (wypychanie ciężaru gdzieś tak w pozycji 60 stopni)
- do pleców (przyciąganie ciężaru w pionie i w poziomie)
Wspomne jueszcze że moim priorytetem są bicepsy, tricepsy i klata
Miałbym prośbe luknijcie na to okiem i rozpiszcie mi jakiś sensowny plan treningowy. Ćwicze 3 razy w tygodniu. Chyba zamieściłem wszystkie niezbęden informacjie
Aha i napiszcie mi jakieś ćw żebym sobie "kaptury" wyrobił, może np coś ze sztangielkami z któymi bym powalczył w domu
Pozdrawiam, Michał
Juz napisales w nawiasie jakie cwiczenia mozesz wykonywac. Teraz polacz odpowiednie partie i gitara np. klata z tricepsem, plecy z bicepsem,barki z nogami.
Zdecydowana wiekszosc uwaza ze cwiczenia na maszynie sa mniej efektywne(ale mniej kontuzjogenne). Na kaptury mozesz robic szrugsy ze sztangielkami.
Napisano Ponad rok temu
Juz napisales w nawiasie jakie cwiczenia mozesz wykonywac. Teraz polacz odpowiednie partie i gitara np. klata z tricepsem, plecy z bicepsem,barki z nogami.
Zdecydowana wiekszosc uwaza ze cwiczenia na maszynie sa mniej efektywne(ale mniej kontuzjogenne). Na kaptury mozesz robic szrugsy ze sztangielkami.
Dzieki wielkie, ale np po ile seri na dana partie mógłbys podpowiedziec ? ile powtórzen itd ?
Napisano Ponad rok temu
Dzieki wielkie, ale np po ile seri na dana partie mógłbys podpowiedziec ? ile powtórzen itd ?
na duze partie miesni mozesz robic 3-4 cwiczenia, 3-4 serie po 12-8 powtorzen, na male partie 2-3 cwiczenia, 3-4 serie po 12- 8 powtorzen- jesli celem jest nabieranie masy miesniowej oczywiscie.
Napisano Ponad rok temu
na duze partie miesni mozesz robic 3-4 cwiczenia, 3-4 serie po 12-8 powtorzen, na male partie 2-3 cwiczenia, 3-4 serie po 12- 8 powtorzen- jesli celem jest nabieranie masy miesniowej oczywiscie.
Serdeczne dzięki