Pomoc w doborze sprzętu.
Nie wiedziałem, do którego działu wstawić ten temat, ale że poniekąd dotyczy on treningu, napisałem tutaj. Gdyby było coś nie tak, to proszę Moderatora lub Admina o przeniesienie w odpowiednie miejsce.
Witam. Chęć do rozpoczęcia treningów na siłowni miałem już od dawna, ale że cały rok intensywnie przygotowywałem się do matury to nie wystarczyło mi już na to czasu. Teraz wybieram się na studia i pomyślałem, że to jest odpowiedni moment by wziąć się za siebie. Problem polega na tym, że do mieszkania, które będę wynajmował przynależy piwnica o pow. (uwaga, uwaga !!) nieco ponad 3m2

Tu zaczynają się wątpliwości, z którymi przychodzę do Was. Wymiary pomieszczenia to 130cm szerokości, 210 długości, 220 wysokości. Nie wiem, czy lepiej pomęczyć się z szukaniem i mierzeniem, żeby wcisnąć tam jakąś ławkę ze stojakami, czy zainwestować w atlas (np. ten:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Co da mi większe możliwości rozwoju - maszyna/ciężary wolne? Co Wy byście kupili mając tak małe pomieszczenie do wykorzystania?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam.