3 testo, deka, meta
Napisano Ponad rok temu
3 testo 450
Deka 200mg/2 ml
Meta
Meta się już skończyła odnośnie pozostałych mam pytania..
1.Po czym tak bardzo się poce? Po godzinie treningu wykręcąm koszulkę taka mokra, przybyło mi 4.8 kg ale objętościowo jakoś nie widzę super wyników, wszystko ładnie ubilem się to fakt, lepsza definicja mięśni, ale cm jakoś mało..
2. Czy deka się jeszcze rozkreca? W czwartek będzie 5 strzał biorę 1 tyg deke i teścia
3. Jakie u was były wyniki siłowe na dece? Mi poszło na klate 7 kg na serię, biceps może 3, barki 5, więc nie wiem czy mi to mało się wydaje, czy jest ok..
Aktualnie jadę na serię na klate 122 kg, biceps 65, barki ok 80, plecy wiosłowanie 78
Proszę o dobre słowo bo tracę morale:)
Napisano Ponad rok temu
odpowiedź jest tutaj:1.Po czym tak bardzo się poce? Po godzinie treningu wykręcąm koszulkę taka mokra, przybyło mi 4.8 kg ale objętościowo jakoś nie widzę super wyników, wszystko ładnie ubilem się to fakt, lepsza definicja mięśni, ale cm jakoś mało..
przy takiej wadze organizmowi trudniej regulowac temp ciała dlatego osoby ważace wiecej bardziej się pocąWaga: 105
juz powinna byc jakby rozkreconaCzy deka się jeszcze rozkreca? W czwartek będzie 5 strzał biorę 1 tyg deke i teścia
to akurat jest sprawa indywidualna...Jakie u was były wyniki siłowe na dece? Mi poszło na klate 7 kg na serię, biceps może 3, barki 5, więc nie wiem czy mi to mało się wydaje, czy jest ok..
Napisano Ponad rok temu
Kolego adminie zdaje sobie sprawę że to wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji, no ale mówię łapie dola bo wydaje mi się że mało idzie, więc jak twoim zdaniem mi idzie zaznaczając że jutro zacznę 5 tydzień
Napisano Ponad rok temu
nie jestem adminem xDKolego adminie
no wyniki siłowe to takiesrednie jak na taki cykl saa, ale jednemu idzie lepiej drugiemu gorzej może zwróc uwage na trening i regeneracje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no spoko dopisz wiek w profilNie, cykl nie trwa 5 tygodni, pisałem że jutro zacznę 5 tydzień tego cyklu:)
Napisano Ponad rok temu
Koledzy mam pytanie, bo jak pisałem ubijam się siłą gdzie sporą dzisiaj na klate płasko 4 serię po 9 razy 125 kg czyli 10 więcej jak przed kuracja, skos 4 serię po 8 razy 111kg, ale brakuje cm.. Co mówicie żeby np dołożyć 10 omy? Pierwsze 1 tyg po 1 na tydzień później ciągnąć 3 tyg po 2 i później po jednej? Akurat by wyszło tydz czy dwa dłużej jak deka no ale boję się że się bardzo zaleje.. I stracę dobra masę.. Czekam na opinię, tylko proszę bez takich żeby wino albo coś, bo po prostu nie mam funduszy..
kurcze no odpowiedz ktos cos nawet mi pocisnijcie ale dajcie jakakolwiek rade
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oma i testo3 to prawie to samo tylko stężenia różne.
cykl powinien trwać min 8tyg a optymalnie 10.
od 5 szotu deki dopiero zaczniesz ją czuć.
Napisano Ponad rok temu