Suplementy.
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio wybrałam się z koleżanka do sklepu z odżywkami itp. i wyszłysmy z Niego ze sporym asortymentem. Osoba która nas tam pokierowała wydawała się być bardzo wiarygodna i znac się na rzeczy, ale nigdy nic nie wiadomo.
Zakupiłam tabletki ClenBurexin pomagające w spalaniu i L-Carnitine Gold. Dodam, że ćwiczę 4-5 razy w tygodniu areoby jak i ćwiczenia siłowe. Pani poleciła aby po treningach do tego jeszcze popijac białko z węglowodanami. Mam 173cm i 64kg -20 lat. Ogólnie jestem szczupłą osobą, ale wychodowałam sobię sporą oponkę w około brzuszka. Wyliczono mi, że mam ok. 35% tłuszczu w ciele (to chyba sporo).
Chciałabym sie dowiedzieć czy to zestawienie jest dobre dla mnie. I czy nie będzie błędem zażywanie białka (nitroPROgen)i węgłowodanów (max carb) po siłowni (mam brac tlyko po jednej miarce tego i tego), oczywiście zależy mi na spaleniu tłuszczu a nie na tym by moje mięśnie rosły w siłe ;p oczywiście jakis tam zarysik mile widziany ) ale nie chcę by moje mięśnie się zabardzo rozrosły itp. ;p
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj dobra dieta to podstawa. Do tego Treningi i aeroby i szybko zauważysz efekty
EDIT: a węglowodany nie do kosza, jak już masz to lepiej komuś sprzedaj albo wyślij mi
Napisano Ponad rok temu
o i trochę jeszcze bratu podsypie bo chudzina taka.
dzieki za uświadomienie ;p szybko? tzn miesiac dwa trzy?;p mam nadzieje, ze do lata niewiele do spalania zostanie )
Napisano Ponad rok temu
szybko? tzn miesiac dwa trzy?;p
Anngela, powiem Ci że jest cykl ze realnie zgubiłabyś to w tydzien max w 2 ale to nie dla Ciebie
w miesiac powinno cos widac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja juz wole powolutku, poczekam ten miesiac dwa na efekty
Napisano Ponad rok temu
Szybko to co najwyżej można w szpitalu wylądować
Z odchudzaniem też nie przesadzaj na początek z 6-10 tygodni w zalezności od samopoczucia. Później przerwa i znowu można atakować.
6 weidera sobie zrób
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziewczyna w dodatku początkująca nie da rady tego zrobić, co najwyżej do połowy ale efekty będą widoczne6 weidera sobie zrób
Wiedziałem, że ktoś z was to napiszetyson89, Flirciarzu!!
Banda niewyżytych...
Napisano Ponad rok temu
dziewczyna w dodatku początkująca nie da rady tego zrobić, co najwyżej do połowy ale efekty będą widoczne
Nie musi robić codziennie. Wystarczy, że będzie robiła co drugi dzień a efekty też będą.
NajlepiejAnngela, wstaw fotki ocenimy czy musisz redukować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co ta wiosna robi z ludźmi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a 6w kiedys juz robilam, ale nie wytrwalam, bo chyba nie mialam az takich 'checi' jak teraz ;d moze wroce do tego
Napisano Ponad rok temu