dyskoteka i sex
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja za tym nie przepadamNiema czasami jak dobrze wytrzaskana maska na otrzepnięcie się.
Napisano Ponad rok temu
i co do akcji guźca bardziej skłaniam sie ku wersji nie mającego kasy
Napisano Ponad rok temu
Dlatego niema znaczenia czy jestes duży czy mały jak ci mały szczypiore dobrze przylutuje to padniesz jak kaczka rzucona w odbyt
Napisano Ponad rok temu
Niema czasami jak dobrze wytrzaskana maska na otrzepnięcie się.
ja miałem nieprzyjemonosc spotkać sie z buteleczka stronga bo sobie ze mna nie dawali rady a po buteleczce tym bardziej ...ale mina mojej mamuski jak wruciłem nad ranem cały we własnej krwi bezcenne .... mozna sie z tego smaić panowie ale uwierzcie mi szkoda zdrowia , nie tylko waszego ale i czyjegoś wystrczy jedne tak zwany z" złoty strzał " i niszczycie życie sobie rodzinie i innej rodzienie ..a to nie jest warte tylko tego by pokazać sie jakim to sie jest kozakiem
jak ktos nie poradzi sobie z toba w pojedynke to zaprosi kolege i naklepia cie na partyzanta ....fer play nie w tych czas panowie i nie na dyskotece wiem bo sam stoje na bramce i czasami widze co młode szcypirki tworza juz o starszych nie wspomne ...
idziesz na dysko z nastawieniem do burdy ..wiec będziesz ją miał tylko nigdy nie wiesz po której stronie sie znajdziesz ....
Napisano Ponad rok temu
dobrze napisane.Tacy ludzie sa najgorsi bo sami ie nie bawia a innym przeszkadzaja i wtedy nie ma co bijatyka byc musi.Ale bywaja tez bardzo dobre dyskoteki kiedys bylem na jednej to jak sie tanczy i jak ktos kogos puknie z bara to nic przeprosi i tyle po sprawie a na chamskim przytupie to zaraz sie rzucają i trza sie bic bo na takich dyskotekach ochroniaz zna polowe wsi to jak ja z miasta to co sie bedzie wtracal;pidziesz na dysko z nastawieniem do burdy ..wiec będziesz ją miał tylko nigdy nie wiesz po której stronie sie znajdziesz ....
Rozumie jakby zaczeli jakbym byl sam ale jak z dziewczyna sie bawie to troszke kultury kurde tacy to mnie wkurwiaja i juz musi byc walka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak odważny bo tez sam burak nie jestOdwaga, nie ma co.
Napisano Ponad rok temu
Juniorku powiedz mi czy o mnie CI chodziło? (podpis: "zbieram na koks" )skłaniam sie ku wersji nie mającego kasy
Prawda jest taka że nie ma znaczenia jaki kozak jesteś zawsze się znajdzie inny kozak który Ci tak dopierdoli że nie uwieżysz że to możliwe.
Dlatego niema znaczenia czy jestes duży czy mały jak ci mały szczypiore dobrze przylutuje to padniesz jak kaczka rzucona w odbyt
Dokładnie zawsze kozak na ciebie się znajdzie, ale zawsze w małym mieście jakiś posłuch może być o tobie jeśli dobrze się napierdalasz. Kuźwa szczerze mówiąc ja już jakoś tego nie lubię może kiedyś znowu mi odbije?
ja się spotkałem z szklanką od Warki chyba jak leciała mi na twarz ale osłoniłem się przedramieniem i kilka blizn mam na pamiątkę ale w ten sam dzień dostałem kilka piłkarskich kopów na łeb więc spojrzenie mamy też było bezcenne...ja miałem nieprzyjemonosc spotkać sie z buteleczka stronga
Wkurwia mnie to, że takie cwaniaczki zaczepiają na dysko bez żadnego powodu, i wołają kolegów - dla mnie to "ciotyzm". Rozumiem, żeby wyjaśnić coś sobie jeżeli ma się ku temu powody, najpierw słownie, a jak nie to ręcznie
Napisano Ponad rok temu
Juniorku powiedz mi czy o mnie CI chodziło? (podpis: "zbieram na koks" )
nie o Ineed$-a
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu