zalezy co przez to rozumiesz. JEsli szerokie spodnie to hip hopowiec to pewnie nim sam jestem. Ale mi chodzi o bialych lamusow co sie ubieraja jak czarnuchy z teledyskow amerykanskich ze zlotymi lancuchami na szyi, bialymi czepkami na glowie i koszulkami koszykarzy wlacznieczyli tzw. hiphopowcy
Jak jest na ulicy i w dyskotekach w innych europejskich kraj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taką mentalność mają wszyscy faceci i jak by w polsce była piana to też by macali
A do jednej dziewczyny po 6 hiszpańców albo też włochów(tam też mają takie akcje.).podobno głównie napaleni na polki (wiadomo - najładniejsze ), ale w ogóle taka mentalność..
Bzdura.
Napisano Ponad rok temu
Ja to bywałem w chorwacji i tam zero wiochy tylko te opalone facety sie bardzo dostawili do polek i dawali im niemoralne propozycje i ti bylo wkurzajace ze oni si uwazali za takich mazo ze kazda polka z nimi do luzk pojdzie ale nie bylo jakiejs glupiej rywalizacji miedzy facetami papapa
*OT*
to w szkole już zaprzestali nauki pisania języka polskiego ?
Napisano Ponad rok temu
blokersi scorpio,blokersi :wink:czyli tzw. hiphopowcy
Chociaz nie obylo sie bez kilku pyskowek ktore zaczynaly "biale czarnuchy"(mlodziezowe chlopaczki uwazajace sie za gansterow, ubierajace sie jak Murzyni z bronxu
Napisano Ponad rok temu
A zeby nie bylo ze OT: mojego kumpla w stanach na jakiejs wiosce wyrzucili z knajpy jak sie dowiedzieli ze jest polakiem
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poza tym miałem 1.5 lat , 10 cm wzrostu
Jesteś krasnalem?
Napisano Ponad rok temu
Bardzo duzo przepychanek widzialem w mojej ukochanej Irlandii. Ale tam sprawa była ciekawa. Przed co 3 pubem/clubem widzialem bitki ale jakies takie nie rozprzestrzeniajace sie. Tzn 2 kolesi cos do siebie mialo, wychodzili isie nawalali. Nie zaczepiali nikogo a juz zupenie nie tykali turystow. Ciekawostka bylo, ze kazdy pub nawet taki z 5 stolikami i ciupenkim danceflorem mial co najmniej 2 ochroniarzy. Generalnie milych.
Napisano Ponad rok temu
i -100% umiejętności SW mniej
czyli teraz masz 100% 8O ,pogratulować dobrej samooceny.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
czepiasz się. Wtedy nie umiałem nic SW, teraz umiem eszystko co umiem, czyli 100%, a wtedy nic - właściwie powinienem napisać 0%i -100% umiejętności SW mniej
Nie stwierdziłem bynajmniej, że umiem wszystko, tylko w porównaniu do tamtego dnia umiem 100% więcej. ok?
następny do okulisty.... 1.5 roku i 10 cm. mniej MNIEJ MNIEJ MNIEJ teraz widać???smoku napisał:
Jesteś krasnalem?
Napisano Ponad rok temu
żartowałem w porzednim posćie...trzymaj się i życzę ci,abyś osiągnął upragnione przez wszytskich 99,9% :wink:
8) 8)
Napisano Ponad rok temu
czepiasz się. Wtedy nie umiałem nic SW, teraz umiem eszystko co umiem, czyli 100%, a wtedy nic - właściwie powinienem napisać 0%i -100% umiejętności SW mniej
Nie stwierdziłem bynajmniej, że umiem wszystko, tylko w porównaniu do tamtego dnia umiem 100% więcej. ok?następny do okulisty.... 1.5 roku i 10 cm. mniej MNIEJ MNIEJ MNIEJ teraz widać???smoku napisał:
Jesteś krasnalem?
Wyluzuj. Chyba nie pomyślałeś sobie że mam Cie za [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Swoją drogą męczące było by pisanie postów skacząc nóżkami z klawisza na klawisz
Napisano Ponad rok temu
Bułgaria - w dyskotece do ktorej chodzilem byla profesjonalna ochrona, niekiedy przybywały tez patrole Milicji :wink: , ogolnie spokoj, ludzie bardzo przyjaznie nastawieni do turystów, jedyne zatargi były z innymi Polakami oraz Ruskimi, którzy mieszkali w tym samym ośrodku.
Chorwacja - no powiem ze tam zbyt bezpiecznie nie było, trzeba było sie pilnować na dyskotekach żeby nie oberwać, głownie ze wzgledu na to , że akurat w tym miescie w którym byłem : Biograd na Moru, uwazali nas za koniokradów i rozbójników
Włochy - bardzo sympatyczni kolesie, kumplowali sie z nami i wchodzili w tyłki po to zeby poznać sie z naszymi dziewczynami , a na naszym osrodku był napis Polisha Zoccolisha ( co znaczy polski burdel, polskie dziwki) , 2 kolesi próbowało rowniez zgwałcic jedną z naszych koleżanek, ale interwencja ochroniarza udaremniła im to.
St. Petersburg - jako ze nie mialem odpowiedniego towarzystwa, raczej nie chodzilem na dyskoteki, byłem 2-3 razy , wypilem okolo 7-8 piwek, pograłem z Ruskimi w bilarda, "pogadalem" troche w mieszanych językach :wink: i w stanie upojenia wracałem do domu, Rosja to Rosja , turysta pić musi , pamietam ze byłem tam w okresie białych nocy.
Lwów, Wilno, Kowno - nie byłem ani razu na zadnej disco, we Lwowie przebywalem w knajpach i było bardzo miło , Wilno - trafiłem na okres "Nocy Swietojanskiej" wiec impreza trwała nad rzeką :wink: tysiące ludzi, a jakie laski......mhmmmmmm nie ma to jak Litwinki
Iwano Frankowsk - bardzo fajne, ukraińskie miasto, w cholere knajp, w których spokojnie mozna wypić piwo.
Przejechalem Rosje , Ukraine i wbrew pozorom, oraz panujacym stereotypom , ze jak tam niebezpiecznie, nie natknałem sie na zadnych bandytów.
w tym roku prawdopodbnie jedziemy do Słowacji
Napisano Ponad rok temu
Ja byłem kiedys na słowacji z wycieczką szkolną. Odwiedzilismy jakąś małą wiejską knajpke. Jakiś tubylec (starszy pijany facio) coś tam psioczył na nas. Chyba z zazdrości że dla nas te browary to taniocha.
Wydarzył się tam tez mały incydent gdyz jeden z wycieczkowiczów licząc reszte myślał ze kobieta źle mu wydała i złapał ręką za pieniądze w kasie 8O Odwaliło mu totalnie. A to dlatego ze był pijany i pod wpływem jakże popularnej w kregach młodzieżowych tzw. "maryśki"
Napisano Ponad rok temu
W kazdym miescie wschodnim zwiedzilem kazdy slawny zabytek.
Na zachodzie i południu bylem tylko po to by odpoczywac a w miedzyczasie odwiedzilo sie to i owo :wink:
Napisano Ponad rok temu
chciał bym raczej wiedzieć jak obcokrajowcy zachowują sie w stosunku do swoich rodaków bo gości z zaranicy zwykle traktuje się inaczej w polsce też
Napisano Ponad rok temu
Nie stwierdziłem bynajmniej, że umiem wszystko, tylko w porównaniu do tamtego dnia umiem 100% więcej. ok?następny do okulisty.... 1.5 roku i 10 cm. mniej MNIEJ MNIEJ MNIEJ teraz widać???smoku napisał:
Jesteś krasnalem?
Wyluzuj. Chyba nie pomyślałeś sobie że mam Cie za [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Swoją drogą męczące było by pisanie postów skacząc nóżkami z klawisza na klawisz
ok, trochę mnie poniosło, pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
dzięki, staram się jak mogęsmoku:jasne,ze sie czepiam, w końcu od czegoś jestem :wink:
żartowałem w porzednim posćie...trzymaj się i życzę ci,abyś osiągnął upragnione przez wszytskich 99,9% :wink:
8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie stwierdziłem bynajmniej, że umiem wszystko, tylko w porównaniu do tamtego dnia umiem 100% więcej. ok?
zastanowmy sie... -100% umiejetnosci mniej czyli zakladajac ze wspolczynnik twojej umiejetnosci = 1 to 1 -1 = 0 - dobrze powiedziales... w tym wypadku ;P...
bo potem powiedziales ze kiedys nie umiales nic a potem wzrosla twoja umiejetnosc czyli 0 + 0x100% = 1 ale to nie prawda bo kazdy wie ze 0 +0x100% = 0 - nadal tylko zero ;d
zakrecony kolo po dwoch godzinach matmy pozdrawia was ...
Napisano Ponad rok temu
zastanowmy sie... -100% umiejetnosci mniej czyli zakladajac ze wspolczynnik twojej umiejetnosci = 1 to 1 -1 = 0 - dobrze powiedziales... w tym wypadku ;P...
bo potem powiedziales ze kiedys nie umiales nic a potem wzrosla twoja umiejetnosc czyli 0 + 0x100% = 1 ale to nie prawda bo kazdy wie ze 0 +0x100% = 0 - nadal tylko zero ;d
zakrecony kolo po dwoch godzinach matmy pozdrawia was ...
ojj człowieku,taki pięny wieczór a ty siedzisz i robisz matematyczne obliczenia???Boga w sercu nie masz??? :wink:
pozdrawiam
p.s.jak dla mnie człowieka o małej wiedzy matematyczno-chemiczno-fizyczno nie wiem czy jest to trafne(zreszta jestem tak zmordowany,ze nie chce i sie myslec nawet...)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawodowcy i ich uliczne boje !
- Ponad rok temu
-
Prawne aspekty OBRONY KONIECZNEJ
- Ponad rok temu
-
dokument na TVP o MA.
- Ponad rok temu
-
Bójka na noże
- Ponad rok temu
-
Ciekawa bojka po dysce
- Ponad rok temu
-
Z pistoletem przeciwko starszej kobiecie z malym dzieckiem??
- Ponad rok temu
-
Czy zawodnik MMA daje rade na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Jak zaatakowac!
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpiłem? (wycięte z zadymy)
- Ponad rok temu
-
Zadyma w knajpie - zęby w akcji!!!! Taka mała opowiastka...
- Ponad rok temu