dyskoteka i sex
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
choć nie wiem czemu moze to właśnie tkwi w podświadomości
żeby udowadniać że sie jest lepszym niż w rzeczywistości?
a szczerze im jestem większy i silniejszy
tym bardziej spokojny jestem
wiem dobrze ze mało kto sie na mnie odważy wyskoczyć
i wogóle nie czuję potrzeby rozpychania sie łokciami.
Napisano Ponad rok temu
fakt jest taki zeby byc duzym potrzeba czasu, wiedzy i w tym czasie wydorastasz, dojzewasz. wiedzy byle porostak z pod monopolu nie posiadzie, takich ludzi stac jedynie (nie chodzi o pieniadze i ponizanie jakiejs kategori ludzi) na spuchniecie woda, i zrobienie "masy" 7kg, pozniej itak nastewpnym razem zaczyna od poczatkowego stanu.
przewaznie jest tak ze jesli ktos juz porzadnie pod chodzi do bb to nie jest to juz zaczepiak.
choc ja boje sie tego ze ludzie moga myslec inaczej o mnie, na ogol jestm wyrozumialy, choc wszystko ma swoje granice.
Napisano Ponad rok temu
zapisz sie !! ja smigam i nima mocnychmoze sie zapisze na jakis kick boxing
hrhrhrhr patrz na wage zawodnika ja waze 104 a wpierdol dostaje od ziomali po 70 kg a powaznie to szczawiki po 70 kg moga mi pomasowac morde tymi lajcikowymi panczamiwyładuje sie troszke tylko w Przedziale wiekowytm od 6 do 14 lat tam bede miał przewage hehe
Napisano Ponad rok temu
A chlopaczki szukajacy zaczepek najczesciej to leszcze straszne ktorzy czesto chodza po dwoch, trzech
ja tam gabarytowo jestem nieco wiekszy niz rowiesnicy wiec nieczesto do mnie ktos podbija ale zdarzaja sie takie akcje.
ostatnio np. taka akcja: stoi sobie kumpel sam, gada z laska. A on z 185 wzrostu i 70 kg, szczypiorek taki podbija do niego 2 w ciuszkach prosto, dresami z krokiem w kolanach i z tekstem: "ty kurwa chcesz sie napierdalac?!".
Kumpel patrzy na nich: "nie widzisz ze rozmawiam?". cos go pochneli. Podbijam do nich: "co ty odpierdalasz leszczu? taki kozak jestes w 2 na 1? masz cos do niego, masz cos do mnie"
I chyba dlategto ze t-shirt opinał mi sie na bicepsie ( ) chlopaczki poszli
czasem szkoda ze slowa starczaja bo chetnie bym sie wyzyl na takich kozaczkach
mam tez kumpla z afro na glowie to on najczesciej musi rozmawiac z ludzmi bo sapią do niego bo sie wyroznia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
daj foty
moim zdaniem nie ma co zaczynać samemu bo sam też nie chciałbyś żeby ktoś ciebie za friko najebał
Napisano Ponad rok temu
bo chyba nie wystraszyli sie tej żyły na twoim 32
Niemogę hah
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A prawda jest taka że co porządniejsi, w sensie wielkości, bramkarze tym są kulturalniejsi. W huy razy gdzieś tam kogoś z bara trzepne czy gdzieś zachacze przypadkowo i zawsze jak zdarza się trafić na ochrone to wzajemny szacunek i sami pierwsi przepraszają, nie ma że krzywo spojrzy i się napierdalać bo to też inteligentni ludzie i wiedzą że byśmy pół klubu rozjebali przy okazji. Sam jak stałem na bramkach dorywczo (teraz już duuużo rzadziej) to postępowałem podobnie, nawet jak jakiś suchar się zaplątał między nogami to wolałem kulturalnie wyprosić pod alternatywą dostania wpierdol, sam się do walenia po mordzie nie brałem bo nie wypada nawet.
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
hahahahahaxD rozjebało mnie toxDNa bank powiedzieli: "kurwa ale jebie od niego, spierdalamy"
INEED$, ale to też zalezy od ochrony i klubu, raz byłem w takiej skurwiałej dyskotece...(zajechałem tam z kumplem z 18-tki wracaliśmy) to kurwa ochrona sama
szukała zaczepki...i to największych leszczy ścigali, a jak się trafił jakiś większy to przepraszali... po prostu Żal jak dla mnie... ale wiem, że trafiają się też dobrzy bramkarze bo trochę tego zwiedziłem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zmienił podobno swoje nastawienie do świata. Po prostu zmądrzał. Nie życzę Ci takiej lekcji. Ucz się na błędach innych nie swoich. Chłopaki dobrze Ci piszą...
no właśnie od kiedy okopali mnie w 7 gdy się wywróciłem (uciekałem ) to tez jakies inne nastawienie mam wtedy bardziej kozaczylem a teraz spokojniejszy ale i tak nie dam w kasze podmuchac pamiętam pierwszy kop, tak jakbys biegł i karnego strzelał w bramę to taki kop poczułem na lewej skroni xD guz był taki, że zasłaniał ucho i całe oko wylane krwią. Przykre wspomnienia bo najgorzej to w chacie jak od starej sie nasluchalem cała ręka pokaleczona bo koles na dysko pokalem w twarz mi rzucil ale tą ręką się oslonilem w taki sposob zmądrzalem
a propo moj kolega kiedys dostawal konkretnie w pizde, az dostal tak ze jadl przez słomkę, od tamtego czasu tak hardo sie napierdala ze w kilku boją sie podejsc do niego, a to taki typowy roliczy tur
Napisano Ponad rok temu