Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak jest na ulicy i w dyskotekach w innych europejskich kraj

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

budo_agrawa
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 250 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Jak jest na ulicy i w dyskotekach w innych europejskich kraj
poza tym chcesz,zeby smoku kompleksów się nabawił???nie dośc,ze go od krasnali wyzwali to jeszcze,ze nic nie umie :wink: 8) zlituj sie,bo chłopak nerwowo nie wytrzyma i nieszczęscie gotowe...porzuci zgłebianie tajemnych nauk SW...
pozdr.
p.s.sorki,ze w rugim poście,po prostu przyszło chwilę później...
  • 0

budo_streeter
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 83 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no nie widziałem wypowiedzi na temat sytuacji we Francji, więc może ja cos na ten temat!! :D
byłem w niewielkiej miejscowości u znajomych i w pracy oczywiście :D jest tam dyskoteka mysle że około 20 stolików a raczej nie stolików tylko są normalne loże, skórzane kanapy generalnie full wypas elegancki bar!!!
na dyskotece jest średnio około 100 góra 150 osób, a porządku pilnuje 4-5 ochroniarzy ze słuchawkami w uszach :wink: (wyglądaja jak ochrona prezydenta :D ) jest to o tyle dziwne że w sumie z jednego końca sali jak się coś głosniej krzyknie to można sobie spokojnie porozmawiać!!
ale ochrona pełen profesjonalizm, uprzejma w zalezności od osoby sprawdzaja dowody itd. acha i nie mozna wchodzić w różnego rodzaju bezrękawnikach, kurtkach itd.
generalnie żadnej bójki nie widziałem ani tam ani w paryżu, ale musze przyznac że ochroniarze wyglądali groźnie były to potężne chłopy, ale w przeciwieństwie do naszych byli mili!!
  • 0

budo_shpyo
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 83 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Bylem w tamte wakacje w hiszpanii. Miasto portowe. Odwiedzilem rozne dyskoteki i roznie w nich bywalo. Przed jedna z nich widzialem bijacych sie anglika z fracuzem. Smiesznie to wygladalo - jeden podbiagal "machnal reka" i uciekal.
Bojek malo bylo, jezeli juz jakies byly to o panienke lub za zle spojrzenie. W Espanii trzeba tez uwazac na dupe, zeby jakis namietny, oliwkowy pan nie zlapal Cie za dupe z niespodzianka.

Generalnie na zachodzie na dyskotekach jest duzo milej.
  • 0

budo_laser
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3643 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Z tego co słyszałem to bójki oczywiście są ale na poziomie. Znaczy bez wyjmowania różnych sprzętów jak u nas. Poprostu dają sobie po gębach. Tak miło po koleżeńsku :)
  • 0

budo_tengu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 605 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tam gdzie mieszkam jest dosc spory tygiel kulturowy. Generalnie trzeba uwazac na na podpite grupki szczyli pochodzenia tureckiego i zza buga! A tak pozatym sa poprostu knajpy do ktorych nie nalezy chodzic z dziewczyna (wlosi, turca, egipcjanie itp itd nie przejmuja sie zazwyczaj ze pani ma towrzystwo). CO ciekawe jakies 70% tutejszych bramkarzy to bokserzy i kickbokserzy i w sumie sa mili i komunikatywni!
Pozdrawiam MH!
  • 0

budo_shaft
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1759 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

litwa- luzik. nie bluzgaj tylko na litwe i nie woz sie zes polak
lwów- luzik- patrz wyzej
chorwacja- trzeba uwazac
grecja- glosno, ale nic poza tym
wlochy- lubia polki, bezpiecznie
niemcy(tylko hannover) bylo na luza
ukraina- bezpiecznie- jak zaczna pic gorzej, ale wladza interwenijuaca
bialorus to samo
  • 0

budo_canchel
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Z moich doswiadczen mogę powiedziec tyle:

Włochy- maksymalny luzik, zero zaczepek, wszyscy ogolnie bardzo pozytywnie nastawienie do siebie...

Chorwacja- już przed wyjazdem slyszalem rozne wersje, jak to tam jest (mój kumpel bił się tam na jednym z obozow). Jak przyjechalem na swoje miejsce wypoczynku- Biograd na Moru (już wczesniej wspomniany...) to opiekunowie ostrzegali nas by nie chodzic na dyske na basen bo biegaja tam chorwaci z nozami itd... wiec unikalismy tego miejsca w nocy... jednak na pierwszej dysce, zaczepiali nas Słoweńcy i jeden koles od nas z obozu co się strasznie wozil dostal od nich, porwali mu koszulke, zabrali czapeczke i rzucili o sciane... ogolnie byliśmy zadowoleni z kumplami, bo w koncu ktos go uteperował ;-D innego wieczoru (a wlasciwie nocy) jak wracalismy grupa to zaczelo się 3 chorwatow przystawiac do naszych dziewczyn, w koncu rzucili się na jednego kumpla, on na szczescie zaczal uciekac... my za nim i za chorwatami na pomoc... obylo się na tym ze kumpel uciekl, inny dostal od nich po twarzy, a mnie jeden złapał ale się wyrwalem i ucieklem... ;-) potem nawet byliśmy na policji i zeznawalismy... hehehe... kolesi nigdy nie ujeto ;-D (podobnie jak w polsce) ;-)

Hiszpania- podobnie jak we Włoszech... bardzo bezpiecznie, tam gdzie chodzilem było sporo polakow, ale byli przyjacielsko nastawieni do nas... inne narodowasci jak się nas pytaly skad jestesmy to przewaznie mylili nas z Holendrami... coz w szumie jak się powie I’m come from Poland, może zabrzemiec I’m come from Holland... mnie raz wzieli za francuza na plazy, he nie wiem czemu... odnosnie dyskoteki w pianie, to nie zauwazylem żeby ktoras z moich kolezanke skarzyla się na obmacywanie... coz wedlug mnie tam jest spokojnie...

Pozdrawiam...
  • 0

budo_agrawa
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 250 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

.... żeby ktoras z moich kolezanke skarzyla się na obmacywanie... coz wedlug mnie tam jest spokojnie...

ciekawe masz koleżanki :wink:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025