Skocz do zawartości

Zdjęcie

ABGYMNIC i pokrewne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

kinia094
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ABGYMNIC i pokrewne
Witam ;)
Poczytałam co nieco o takim sprzęciku i niektórzy na niego najeżdżają inni zaś mówią że stosują to po treningu i daje to jakieś efekty :P
Mi sie wydaje że pare minutek elektowstrząsów to serii ćwiczeń jeszcze bardziej pobudzi mięśnie bo będą już one rozgrzane treningiem ;)
Ale nie wiem sama ;)
Teraz nie jest to duży koszt także można spróbować, ale ciut ciut boję się czy nie jest to może szkodliwe.. ;)
Jest też druga sprawa; Stosowanie podczas ćwiczeń PASA NEOPRENOWEGO. Pomaga?? Czy to ylko tani chwyt?? ;)
Wie ktoś coś więcej na ten temat ??? ;)
Może ktoś używa i z doświadczenia wie coś na ten temat??? ;)

PROSZĘ O WSZELKIE ODPOWIEDZI :P
  • 0
Nawet Gdyby Wszyscy W Ciebie Zwątpili - Pokaż Że Się Mylili [!]

janu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1702 postów
27
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: ABGYMNIC i pokrewne

Witam ;)
Poczytałam co nieco o takim sprzęciku i niektórzy na niego najeżdżają inni zaś mówią że stosują to po treningu i daje to jakieś efekty :P
Mi sie wydaje że pare minutek elektowstrząsów to serii ćwiczeń jeszcze bardziej pobudzi mięśnie bo będą już one rozgrzane treningiem ;)
Ale nie wiem sama ;)
Teraz nie jest to duży koszt także można spróbować, ale ciut ciut boję się czy nie jest to może szkodliwe.. ;)
Jest też druga sprawa; Stosowanie podczas ćwiczeń PASA NEOPRENOWEGO. Pomaga?? Czy to ylko tani chwyt?? ;)
Wie ktoś coś więcej na ten temat ??? ;)
Może ktoś używa i z doświadczenia wie coś na ten temat??? ;)

PROSZĘ O WSZELKIE ODPOWIEDZI :P

Witam. uzywalem kiedys abgymnic-NIC nie pomagal. oczywiscie bylo czuc lekkie prazenie pradem ale efektow ZERO. czasami nawed jakas iskra przeskakiwala i bylo to bolesne. Dopiero ciezki trening na silowni zaczol przynosic rezultaty. Co do pasa to niewiem, jesli ten pas ma na celu zwiekszyc pocenie sie np. na brzuchu to pewnie przyniesie lepszy efekt niz abgymnic
  • 0

kinia094
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam. uzywalem kiedys abgymnic-NIC nie pomagal. oczywiscie bylo czuc lekkie prazenie pradem ale efektow ZERO. czasami nawed jakas iskra przeskakiwala i bylo to bolesne. Dopiero ciezki trening na silowni zaczol przynosic rezultaty. Co do pasa to niewiem, jesli ten pas ma na celu zwiekszyc pocenie sie np. na brzuchu to pewnie przyniesie lepszy efekt niz abgymnic

No pas podtrzymuje temperaturę i zwiększa pocenie :P
a co do abgymnic`a to chciałabym go używać po serii ćwiczeń...Nie wzmocniło by to efektów ;) :P
  • 0

janu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1702 postów
27
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No pas podtrzymuje temperaturę i zwiększa pocenie :P
a co do abgymnic`a to chciałabym go używać po serii ćwiczeń...Nie wzmocniło by to efektów ;) :P

ja uzywalem go okolo 5-6 lat temu tak jak zalecal producent. osobiscie odradzam. nie jestem pewny czy po treningu przyniesie efekt moze naprzyklat wypompowac z miesni glikogen i miesien straci na swojej jędrnosci. Wydaje mi sie ze gdyby przynosil efekty to robil by sie coraz bardziej popularny a nie odwrotnie.
  • 0

kinia094
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja uzywalem go okolo 5-6 lat temu tak jak zalecal producent. osobiscie odradzam. nie jestem pewny czy po treningu przyniesie efekt moze naprzyklat wypompowac z miesni glikogen i miesien straci na swojej jędrnosci. Wydaje mi sie ze gdyby przynosil efekty to robil by sie coraz bardziej popularny a nie odwrotnie.

Cholera to nie polecasz? Myślałam że może i nie pomagają, ale nie żeby szkodzily :P
  • 0

kinia094
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Lepiej zainwestować w lepszy PAS NEOPRENOWY czy kupić ABGYMNIC i PAS NEOPRENOWY ??

Sama już naprawdę nie wiem...Niektórzy mówią że używanie Abgymnic`a po treningu wzmacnia efekty, ale niektórzy mówią że on jeszcze nam szkodzi :P :P ;)
Nie wiem już sama ;)
Proszę o rady ;)
Może ktoś go używa i chwali sobie??
Czy naprawdę może mi zaszkodzić zamiast pomóc ??
  • 0

Cajmer

Cajmer
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 1188 postów
  • Wzrost [cm]:180
  • Biceps [cm] :45
  • Pas [cm]:Za tłusto
  • Przysiad [kg]:BEZ MAKSÓW
  • Wyciskanie [kg]:Pare razy 145
  • Martwy ciąg [kg]:Pare razy 180
  • Waga [kg]:95

Napisano Ponad rok temu

Nie kupowac ani tego ani tego , wszystko ssie .
Naturalnie dziewczyno

predator.gif

kinia094
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie kupowac ani tego ani tego , wszystko ssie .
Naturalnie dziewczyno

No mam zamiar naturalnie ! :P
Już zaczęłam cykl a6w :P
ale myślałam że takie coś może wspomóc ćwiczenia ;)
  • 0