TIRowiec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 z jakich substancji i jaki Twoj cel. bo jesli jakies krotkie estry na rzezbe/sile to sensu niema bo te trzeba walic co 2 dzien i bardziej bys sie pokul niz na silowni czasu spedzil. jesli cyklon masowy to dlugi ester np taka prolka i jedziesz wlasnie strzalem co 5 dni, a cwiczac 2 dni w domu na mase wystarczy bo bedziesz mial duzoo czasu na regeneracje i nie bedziesz spalal napewno kcl prowadzac tira, raczej sie masowal od siedzenia przy dobrych posilkach hehe. tak wiec 2x treningi w tygodniu na mase moga byc ok, ale rzezba itd. odpada
 z jakich substancji i jaki Twoj cel. bo jesli jakies krotkie estry na rzezbe/sile to sensu niema bo te trzeba walic co 2 dzien i bardziej bys sie pokul niz na silowni czasu spedzil. jesli cyklon masowy to dlugi ester np taka prolka i jedziesz wlasnie strzalem co 5 dni, a cwiczac 2 dni w domu na mase wystarczy bo bedziesz mial duzoo czasu na regeneracje i nie bedziesz spalal napewno kcl prowadzac tira, raczej sie masowal od siedzenia przy dobrych posilkach hehe. tak wiec 2x treningi w tygodniu na mase moga byc ok, ale rzezba itd. odpada

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
 brzucha to ja nie chce miec
 brzucha to ja nie chce miec   

Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
1-8 tren
trening wygladalby tak:w trasie cwiczenia na gumachtjbic i tric.
2 razy w tyg silka a tam mordenga[cwiczenia izolowane]Jesli chodzi o nogi to robie tylko przysiady.Martwy tez robie ale ograniczam ciezar[jak ktos ma rwe kulszowa to wie oco chodzi].Oczywiscie chodzi o mase.Nie tne sie bo nie startuje w zawodach,a fat staram sie gubic na aerobach.
Napisano Ponad rok temu
 ja bralem max 6 i juz sie o nerki balem hehe a bralem tyle ekstraktu z żurawiny ze jak wchodzilem do apteki to na dzien dobry juz mi siegali z pulki
 ja bralem max 6 i juz sie o nerki balem hehe a bralem tyle ekstraktu z żurawiny ze jak wchodzilem do apteki to na dzien dobry juz mi siegali z pulki

Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) kupowałeś w USA Kita żeby to zrobić ?  bo mozna było tam zamawiać  cały pakiecik
  kupowałeś w USA Kita żeby to zrobić ?  bo mozna było tam zamawiać  cały pakiecik

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Prosba o pomoc w treningu! Prosba o pomoc w treningu!- Ponad rok temu 
- 
			 Nowy trening Nowy trening- Ponad rok temu 
- 
			 Jedzenie przed treningiem Jedzenie przed treningiem- Ponad rok temu