Bardzo Was Proszę o pomoc w doborze i wyborze treningu dla mojej skromnej osoby

Moj najwiekszy problem to czas, ze wzgledu na prace itp. na silownie moge tylko chodzi we wtorki i czwartki, do tego dochodza treningi pilki w kazda srode.
Mam 183cm wzrostu i waze 90kg. Powiem tak, urusl mi brzuch
 mam juz wystarczajaco duzo masy i jak to mowia wszyscy jestem juz za szeroki przez cykl cwiczen na silce przez caly poprzedni rok. Czy mozecie mi pomoc i pwoiedziec jakie cwiczenia najlepiej wykonywac i jaki trening robic w trakcie tych dwoch dni aby systematycznie wyrabiac rzezbe ?? chodzi mi tylko o to. Wiem, ze nie da rady robic tylko tego, dlatego swoja droga bede robil tez np. plecy, triceps, nogi. Ale przede wszystkim chodzi mi o rzezbe, aby cycki mi nie opadly
 mam juz wystarczajaco duzo masy i jak to mowia wszyscy jestem juz za szeroki przez cykl cwiczen na silce przez caly poprzedni rok. Czy mozecie mi pomoc i pwoiedziec jakie cwiczenia najlepiej wykonywac i jaki trening robic w trakcie tych dwoch dni aby systematycznie wyrabiac rzezbe ?? chodzi mi tylko o to. Wiem, ze nie da rady robic tylko tego, dlatego swoja droga bede robil tez np. plecy, triceps, nogi. Ale przede wszystkim chodzi mi o rzezbe, aby cycki mi nie opadly  , brzuch tez spadl. Ogolnie zeby wygladac lepiej i za rok na plazy nie wciagac na maksa brzucha i chowac sie za parawanem bo troche wstyd...
, brzuch tez spadl. Ogolnie zeby wygladac lepiej i za rok na plazy nie wciagac na maksa brzucha i chowac sie za parawanem bo troche wstyd...  Z góry dziękuje za podpowiedź. Pozdr
 Z góry dziękuje za podpowiedź. Pozdr

?? bo przez rok cwiczen to rozkoksic sie az tak mocno nie mozna wiec pewno przesadzaja hehe
 ?? bo przez rok cwiczen to rozkoksic sie az tak mocno nie mozna wiec pewno przesadzaja hehe ]=+-:::...
]=+-:::...

jakos sie tak przyjelo ze one lepiej rzezbia zapewne poprzez lepsze wyizolowanie miesnia
 jakos sie tak przyjelo ze one lepiej rzezbia zapewne poprzez lepsze wyizolowanie miesnia   cos lajtowego nie trawajacego dlugo bo po treningu musisz doliczyc tez aeroby, osobiscie postawilbym na cos takiego:
 cos lajtowego nie trawajacego dlugo bo po treningu musisz doliczyc tez aeroby, osobiscie postawilbym na cos takiego:

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook