Prosba o pomoc w treningu!
Napisano Ponad rok temu
Bardzo Was Proszę o pomoc w doborze i wyborze treningu dla mojej skromnej osoby
Moj najwiekszy problem to czas, ze wzgledu na prace itp. na silownie moge tylko chodzi we wtorki i czwartki, do tego dochodza treningi pilki w kazda srode.
Mam 183cm wzrostu i waze 90kg. Powiem tak, urusl mi brzuch mam juz wystarczajaco duzo masy i jak to mowia wszyscy jestem juz za szeroki przez cykl cwiczen na silce przez caly poprzedni rok. Czy mozecie mi pomoc i pwoiedziec jakie cwiczenia najlepiej wykonywac i jaki trening robic w trakcie tych dwoch dni aby systematycznie wyrabiac rzezbe ?? chodzi mi tylko o to. Wiem, ze nie da rady robic tylko tego, dlatego swoja droga bede robil tez np. plecy, triceps, nogi. Ale przede wszystkim chodzi mi o rzezbe, aby cycki mi nie opadly , brzuch tez spadl. Ogolnie zeby wygladac lepiej i za rok na plazy nie wciagac na maksa brzucha i chowac sie za parawanem bo troche wstyd... Z góry dziękuje za podpowiedź. Pozdr
Napisano Ponad rok temu
pewnie mama, babcia, dziewczyna ?? bo przez rok cwiczen to rozkoksic sie az tak mocno nie mozna wiec pewno przesadzaja hehemowia wszyscy jestem juz za szeroki
jakim dysponujesz sprzetem, profesjonalna silownia czy same sztangi/sztangielkiCzy mozecie mi pomoc i pwoiedziec jakie cwiczenia najlepiej wykonywac i jaki trening robic w trakcie tych dwoch dni aby systematycznie wyrabiac rzezbe
raczej wypada zawsze wiecej hormonow anabolicznych po takim treningu nogWiem, ze nie da rady robic tylko tego, dlatego swoja droga bede robil tez np. plecy, triceps, nogi.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
jakim dysponujesz sprzetem, profesjonalna silownia czy same sztangi/sztangielki
przede wszystkim dzięki za odpowiedź! Oczywiście chodzę na profesjonalna siłownie. Jest wszystko co potrzeba. Więc?
pewnie mama, babcia, dziewczyna ?? bo przez rok cwiczen to rozkoksic sie az tak mocno nie mozna wiec pewno przesadzaja hehe
haha te panie oczywiscie ze tak mowia masz racje ale ogolnie wszyscy co mnie jakis czas nie widzieli to wiesz "ale zes sie poszerzyl..." Sluchaj mi to nie przeszkadza, nie obchodzi. Wrecz mi sie podoba ze ludzie widza jakies efekty pracy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klata -3 po 3 serie
barki - 3 po 3 serie
tric - 2 po 2 serie
nogi 3 po 3 serie
plecy 3 po 3 serie
bic 2 po 2 serie
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
A powiedz jeszcze czy na początku zacząc już ten cały cykl ćwiczeń, od mniejszych ciężarów i systematycznie dokładać czy najpierw po prostu ogólnorozwojówke robić? Nie byłem na siłowni od Lipca i niechce wiesz przeforsować się ani tym bardziej jutro po treningu nie móc się ruszać... Bo od dziś zaczynam
Napisano Ponad rok temu