Bigger Stronger Faster
Napisano Ponad rok temu
tu jest link do torrenta, wrzucacie do odpowiedniego programu siagacie ogladacie, i piszecie. moze w ten sposob podzielicie sie tym czego inni nie zauwazyli ogladajac ten film.
ja mam mieszane uczucia co do dopingu.
pewnie znow sie rozpisze.
nie mam nic przeciwko koksowi, pod warunkiem ukonczenia dwudziestu paru lat, zdobyciu odpowiedzniej wiedzy, i doswiadczen treningowych, czyli stazu. z tym ostatnim zazwyczaj nie chce sie nam czekac, tak jest tez ze mna.
milo bylo by wazyc 90kg, jeszcze milej 110kg, zwlaszcza przy mojej waskiej budowie, jako tako ma to sens.
ale, jezeli przez pol zycia mam szprycowac sie testosteronem by tez poziom utrzymac, to stwierdzam ze nie warto. kiedys kazdy znas bedzie mial dzieci, moze zone, kiedys kazdy dozyje 45lat, a wtedy pora najwyzsza by zastanawiac sie jak dlugo jeszcze pozyjemy?
u normalnego czlowieka to troche za wczesnie.
glupio bylo by tez dojsc do zadawalajacego nas poziomu, zakonczyc kariere dopingowa, miec 35 piec lat, i czekac tylko jak dopadna nas spadki i z powrotem bedziemy zwyklyumi ludzmi, w dodatku z pooranymi nerkami, watroba, sercem.
po filmie wnioskuje ze na wygladanie jak sylwester stalon, czy hulkhogan potrzeba ton koksu i wielkiej ilosci cykli, a przeciez oni jeszcze wygladaja dosc przecietnie. jesli jest tak w rzeczywistosci i to prawda, to uwazam ze szkoda czasu pieniedzy i zdrowia, najgorsze ze tak naprade nie wiadomo w jakim stopniu.
ale tez nie ukrywam ze zarzuce cos na porezanie nerek.
a odleglosc do tej chwili jest nie znana
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj ogladalem ten film i najbardziej zdziwilo mnie jak gosc sobie na szybkosci w domu wyprodukowal wlasne "suplementy"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje fotki
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
ja cwicze juz dlugi czas i cos tam wiem a boje sie ze zmarnuje kilka dni bedac na cyklu kreatynowym np z powodu malej ilosci zrodel energi do budowania miesni a jak pomysle ze mialbym byc na sterydach i robic te bledy to porazka tak jak inni nawet podstaw nie wiedza
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..mam szerszy punkt widzenia i wiecej perspektyw..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A właśnie czerwony jestem, admin żyje ? Niewiarygodne
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akurat tu sie nie zgodze , wiele osób po stosowaniu odżywek nawet nie wie że ma wrodzone wady np serca. Chłopak odemnie ćwiczył ładnych pare lat, był opcykany w temacie dobrze mu szło tylko 3 cykl był w jego przypadku gwoździem do zakończenia kariery ... Jednak jeśli mówisz o kulturystach typu Słodek to co innego dojścia z pierwszej ręki, najlepsze suple, prawdziwe hardcorowe treningi i samozaparcie które trzeba szanować. Trzeba odróżnić życie kulturysty a zwykłym życiem i wyglądem do pozazdroszczenia.jak kulturystyka jest Twoim życiem to możesz wbijać i nic Ci nie będzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie które wady sie nie ujawniają w normalnym wieku,
przy trybie zycia normalnego czlowieka, czyli alkohol, fajki, czy do tego dragi, imprezy to ujawniaja sie szybciej i to duzo.
Lecz musisz mi przyznać racje że jeśli sie nie wiąże przyszłości z kulturystyką to sterydy nie są najlepszym pomysłem. Kilka cykli spoko ale dalej to już przeginanie.
bo ja wiem-kazdy ma swoje cele i chce je osiagnac. Dopoki ich nie osiagnie bedzie cwiczyl i zbiegiem lat dodawal do tego rozne rzeczy. Na poczatku jest dieta, przestaje Ci wystarczac, dodajesz krete, pozniej stacki a pozniej stajesz przed dylematem-albo koks, albo do konca zycia na krecie. Jak przekroczysz ta granice, to lecisz. Wszystko jest dla ludzi, byle podchodzic do tego z glowa i naprawde dbac o swoje zdrowie. Jak bedziesz robil odpowiednie przerwy, nie bedziesz przeginal z srodkami i dasz sie zregenerowac organizmowi to wszystko bedzie dobrze, chyba ze Twoj organizm od poczatku byl tak zaprogramowany, ze nie bedzie. Wtedy ciezkie treningi z wyzylowaniem orgamizmu pozwola na przyspieszenie tego, co normalnie by sie ujawnilo duzo pozniej. Sa tacy co pala i dozywaja 80lat, inni pala i maja raka pluc w wieku 40. Tylko teraz odpowiedzmy sobie na pytanie-zyc 60-70 spokojnie i nie realizujac swoich marzen, czy zaryzykowac i je realizowac. Zdecydowanie wole ta druga opcje
Sam mimo młodego wieku coś o tym wiem, nie żaluje tylko szkoda paru decyzji np 100 mety ;D
Ty zalujesz 100mety, ja zaluje susa bo moglem cos przybic i lepiej bym na tym wyszedl. Uczymy sie na bledach
Sie rozpisalem, ale musialem to tak opisac jak bym chcial