klata
Napisano Ponad rok temu
czy jest taka opcja abym 3 x w tyg ćwiczył klatę a 0 innych partii???
i do wakacji chciałbym w klacie mieć 105 cm
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli taki jest Twój cel to możesz sobie ćwiczyć tylko klate ale mając słabe ręce i tak dużo z nią nie zrobisz.
OFF/ON
Napisano Ponad rok temu
nie zregeneruje Ci się w tak krótkim czasie przy tak intensywnym treninguczy jest taka opcja abym 3 x w tyg ćwiczył klatę a 0 innych partii???
a ja 130do wakacji chciałbym w klacie mieć 105 cm
mar 997, - uzupełnij profil! jaki staż??
Napisano Ponad rok temu
to w tyg ile powinienem robić treningów na klatę?
Napisano Ponad rok temu
J.W jeden raz, a porządnie styknie Ci
zalezy ja cwicze 2 razy w tyg bo rozdzielam gore z dolem jak robilem raz to niewiedzialem efektow a tak jest ona caly czas ostro dopompowana A co pytania autora postu niecwicz caly czas jednej parti miesni bo mozesz sie tylko kontuzji nabawic a po droge nic nieda bo miesnie niebeda mialy czasu na regeneracje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ziółek21, - czy dopompowanie klaty swiadczy o tym, że rozwiją się- nie sądze!!?? pozatym patrz na swój starz, a jego- widać chyba róznice!?!?!
sluchaj moze zlego slowa uzylem a efekty sa i to duze przynajmniej sam tak mysle A po droge jak zaczynalem swoja przygode z silownia to tak wlasnie cwiczylem i nienarzekalem Zalerzy glownie od genetyki czlowieka bo niekazdy sie tak samo rozwija i trzeba eksperymentowac na swoim ciele niesadzisz???? hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ziółek21, - zgadzam sie, ze trzeba eskperymentowac, ale wraz z upływem stazu treningowego, aby dostarczac coraz to nowszych bodźców organizmowi co spowoduje wzrost dla mnie z treningiem jest tak jak z suplami- zaczynamy na poczciwego mono, a kończymy na porządnych stackach
daltego wiec niech ulozy sobie 2 plany treningowe i eksperymentuje A wtedy wybierze to co leprze dla jego organizmu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
urosniesz jak nabierzesz masy, rob normalny trening wszystko raz w tygMam problem z klatą wydaje mi sie ze jest za mała i słabo rozwinięta w porównaniu do bicepsów w łapie mam 33 a klata 94 to dlatego ze wcześniej ćwiczyłem wyłącznie na bica , trica i bary
czy jest taka opcja abym 3 x w tyg ćwiczył klatę a 0 innych partii???
i do wakacji chciałbym w klacie mieć 105 cm
Napisano Ponad rok temu
Ziółek21, - tego co dobrze działa na nasz organizm uczymy sie bardzo długo po jednym treningu nie bedziesz pewny, że coś działa lepiej czy gorzej...
a kto poweidzial ze po jednym treningu jest mlody i starz treningowy ma maly wiec ma czas na to jakie najleprze bodzce wpywaja na rozwoj jego organizmu