to dlatego ze wcześniej ćwiczyłem wyłącznie na bica , trica i bary
  to dlatego ze wcześniej ćwiczyłem wyłącznie na bica , trica i bary czy jest taka opcja abym 3 x w tyg ćwiczył klatę a 0 innych partii???
i do wakacji chciałbym w klacie mieć 105 cm

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
nie zregeneruje Ci się w tak krótkim czasie przy tak intensywnym treninguczy jest taka opcja abym 3 x w tyg ćwiczył klatę a 0 innych partii???

a ja 130do wakacji chciałbym w klacie mieć 105 cm

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
J.W jeden raz, a porządnie styknie Ci
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) A co pytania autora postu niecwicz caly czas jednej parti miesni bo mozesz sie tylko kontuzji nabawic a po droge nic nieda bo miesnie niebeda mialy czasu na regeneracje
  A co pytania autora postu niecwicz caly czas jednej parti miesni bo mozesz sie tylko kontuzji nabawic a po droge nic nieda bo miesnie niebeda mialy czasu na regeneracje  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ziółek21, - czy dopompowanie klaty swiadczy o tym, że rozwiją się- nie sądze!!?? pozatym patrz na swój starz, a jego- widać chyba róznice!?!?!
 A po droge jak zaczynalem swoja przygode z silownia to tak wlasnie cwiczylem i nienarzekalem
  A po droge jak zaczynalem swoja przygode z silownia to tak wlasnie cwiczylem i nienarzekalem ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Zalerzy glownie od genetyki czlowieka bo niekazdy sie tak samo rozwija i trzeba eksperymentowac na swoim ciele niesadzisz???? hehe
  Zalerzy glownie od genetyki czlowieka bo niekazdy sie tak samo rozwija i trzeba eksperymentowac na swoim ciele niesadzisz???? hehe

Napisano Ponad rok temu
 dla mnie z treningiem jest tak jak z suplami- zaczynamy na poczciwego mono, a kończymy na porządnych stackach
 dla mnie z treningiem jest tak jak z suplami- zaczynamy na poczciwego mono, a kończymy na porządnych stackach   

Napisano Ponad rok temu
Ziółek21, - zgadzam sie, ze trzeba eskperymentowac, ale wraz z upływem stazu treningowego, aby dostarczac coraz to nowszych bodźców organizmowi co spowoduje wzrost
 A wtedy wybierze to co leprze dla jego organizmu
 A wtedy wybierze to co leprze dla jego organizmu  

Napisano Ponad rok temu
 po jednym treningu nie bedziesz pewny, że coś działa lepiej czy gorzej...

Napisano Ponad rok temu
urosniesz jak nabierzesz masy, rob normalny trening wszystko raz w tygMam problem z klatą wydaje mi sie ze jest za mała i słabo rozwinięta w porównaniu do bicepsów w łapie mam 33 a klata 94 to dlatego ze wcześniej ćwiczyłem wyłącznie na bica , trica i bary
czy jest taka opcja abym 3 x w tyg ćwiczył klatę a 0 innych partii???
i do wakacji chciałbym w klacie mieć 105 cm
Napisano Ponad rok temu
Ziółek21, - tego co dobrze działa na nasz organizm uczymy sie bardzo długo
 jest mlody i starz treningowy ma maly wiec ma czas na to jakie najleprze bodzce wpywaja na rozwoj jego organizmu
  jest mlody i starz treningowy ma maly wiec ma czas na to jakie najleprze bodzce wpywaja na rozwoj jego organizmu  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| KaraŚ Wyciskanie Klata 200 kg spalone (Bench Press-442 lbs) | Filmy | 
 |   
 | ||
| Koścista klata !! - poważny problem | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Klata | Rozmowy nie na temat | Guest_Nightwolf_* | 
 |   
 | |
| spuchnieta klata | Rozmowy nie na temat |