Parę pytań...
Napisano Ponad rok temu
Wraz z moim kumplem mamy kilka pytań odnośnie z poniższym treningiem:
http://www.fabrykasi... ... t13163.htm
1. W jakie dni ćwiczyć brzuszki?
2. W jakie dni biegać?
3. Chyba najważniejsze, jak to jest z ilością obciążenia? Powiedzmy dla klatki. Moim aktualnym rekordem jest 80x2, ile kg x ile powtórzeń? Tyle razy, aby dać rade ile napisano na powyższym treningu?
pzdr
Klatka -> 115 | 100
Waga -> ? | 72
Let`s try

Guest_MariuchxD_*
Napisano Ponad rok temu

3.zakladasz przykladowo 60kg machasz te 12 razy i jak czujesz ze dasz rade wiecej to zakladasz wiecej... nie ma reguly... mozesz robic tak ze to ostatnie powtorzenie bedzie "oszukane" czyli partner lekko ci pomoze z podniesieniem...
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Klatka -> 115 | 100
Waga -> ? | 72
Let`s try

Guest_MariuchxD_*
Napisano Ponad rok temu
 wyczujesz jaki ciezar brac jak zaczniesz trenowac...
 wyczujesz jaki ciezar brac jak zaczniesz trenowac... a to bieganie myslisz ze jest konieczne? jaka masz budowe ciala?
Napisano Ponad rok temu
sila to sie narazie nie interesuj, nie te stawyChodzi mi głównie o to, aby widoczne były jak najlepsze efekty (siła + masa).
 rob trening z normalnym zakresem ruchow z przedzialu 12-8 (progresja) i przerwy 2-3 minuty. jako ze jestes poczatkujacy sila sama bedzie ci szla. pozatym przy wzroscie miesni nawet i na masie sila tez idzie. jedna z zasad jest wkoncu co pewien czas dokladanie ciezaru by nie stac w miejscu
 rob trening z normalnym zakresem ruchow z przedzialu 12-8 (progresja) i przerwy 2-3 minuty. jako ze jestes poczatkujacy sila sama bedzie ci szla. pozatym przy wzroscie miesni nawet i na masie sila tez idzie. jedna z zasad jest wkoncu co pewien czas dokladanie ciezaru by nie stac w miejscu   

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi mi o budowę ciała tylko o sam fakt treningu "biegowego" czy jak to tam nazwaća to bieganie myslisz ze jest konieczne? jaka masz budowe ciala?
 Chodzi mi o wyrobienie kondycji (trenuję karate) i muszę robić coś dodatkowego, aby nie wysiąść na treningu
 Chodzi mi o wyrobienie kondycji (trenuję karate) i muszę robić coś dodatkowego, aby nie wysiąść na treningu   
 pzdr
Klatka -> 115 | 100
Waga -> ? | 72
Let`s try

Napisano Ponad rok temu
1 codziennie mozesz1. W jakie dni ćwiczyć brzuszki?
2. W jakie dni biegać?
3. Chyba najważniejsze, jak to jest z ilością obciążenia? Powiedzmy dla klatki. Moim aktualnym rekordem jest 80x2, ile kg x ile powtórzeń? Tyle razy, aby dać rade ile napisano na powyższym treningu?
2 nietreningowe badz po treningu
3 robisz jesli mase klepiesz to zmniejszasz do 80-90% maxa i to jest ostatnia seria