ZAUFANIE... :/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siema koksy, mam pewien problem, pewnie taki sam jak niejeden z was a mianowicie nie ufam do końca mojej lasce, jestem o nia w h.uj zazdrosny, o byle co, o to że gada z kolegami z klasy, że jakiś tam kolega do niej napisze o wszystko poprostu... Teraz jeszcze musiała wyjechac na kurs miesięczny (kurs fryzjerski) zjeżdża na chate tylko na weekendy, ale w tym internacie gdzie mieszka jest w h.u.j kolesi, w sumie mówi mi co tam się dzieje, czy zagadują do niej ale nie jestem pewien czy mówi mi wszysto i czy mówi prawde... Nie raz tak było że przez zazdrośc na.pi.erd.alałem jakiegos frajera, cos mi się zdaje że długo tak nie pociągne z nią jak będe tak zazdrosny o wszystko... No k.u.rwa chłopaki doradzcie coś, co mam zrobic??? Tylko kurde nie śmiac się bo mi z tego powodu nie jest do smiechu...
hehe przez chwile myślałem ze to ja pisze do momentu gdzie wspomniałes okursie fryzjerskim stary ja mam ten sam problem o byle co mam wkurwa i sie tym nie przejmuje nie ma gadania z kolegami nie ma wychodzenia na miasto nie ma ziewania proste... i narazie sie tym nie przejmuje a jestem z nia juz 2 lata.. i tez jej nie fam i mowie jej to wprost
Napisano Ponad rok temu
OL, ja bym na twoim miejscu zrobil tak ze bym tak do bani wszystkiego nie bral i poprostu jesli cie zdradzi to bym sku.rwiela znalazl i zakopal w lesie najblizszym
najpierw to ja bym zaczął od niej pozniej odwiedziłbym go
JAK MA ZDRADZIĆ I TAK CIE ZDRADZI!!
ja swojej wbijam w banie ze nie ma takiej opcji ze bym dowiedział sie predzej o tym niz by to zrobiła nawet na dyski nie prubuje po ukradku smigac bo zawsze kogos z moich znajomych spotka i bedzie wtopa
Napisano Ponad rok temu
Gadacie o swoich dziewczynach i o tym co im zrobicie, gdy zdradzą. A jak sie ma sytuacja, gdy to Wy pierwsi zdradzicie. Taka opcja też wchodzi w grę. One Was nie zakopią w lesie.
Napisano Ponad rok temu
mimo ze nie mam doswiadczenia
to chlop moze
baba nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"80% kobiet wymaga wierności
tymczasem co czawarta kobieta zdradza..."
nie wymaga komentarza...
Napisano Ponad rok temu
BravoJa tylk przytoczę słynny cycta z pewnego pisma:
JuniorWB3, już wiem dlaczego Miki nie chciał być z toba na dluzej
aurelia, ramzi tam pisal ze owego kochanka by zakopal chyba
Ogolnie wiadomo- sa laski porzadne i suki.. Jak ktos sobie z tych drugich wyhaczył to musi sie pogodzić z faktem. A Evol chyba przewrażliwiony jesteś. Może jakaś trauma z lat poprzednich?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obecnie wychodzę z założenia: "jak zdradzi to zdradzi" a zabranianie czegoś - powoduje, że ktoś i tak to zrobi - zakazany owoc...
Więcej luzu i zaufania.
Junior - po dwóch latach nie ufasz pannie? To szkoda związku - kochasz ją? nie wydaje mi się, bo jak sie kocha - to sie ufa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mąż i żona umówili się że za każdym razem
gdyby zdarzyło im się skoczyc w bok
będą wrzucać do swojego słoika ziarnko grochu
po wielu latach otwierają swoje słoiki
mąż sprawdza a tam jedno ziarnko grochu i myśli
boże jaki ja jestem podły taka kochana kobieta
a ja ja zdradziłem...
idzie do żony i sie tłumaczy prosi o wybaczenie na co żona
wybaczam ci skarbie chodź zrobiłam grochówkę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem wam, odrobina zazdrości potrzebna jest w związku, ale chorobliwa niszczy związek. Niektórzy z was wiedzą o tym. WBD zgadzam się z Toba: więcej luzu i zaufania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu