Bolące stawy co zrobić ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po jakim okresie treningu pojawił się trening?
reagujesz na zmiany pogody?
miałeś wcześniej jakieś kontuzje?
Napisano Ponad rok temu
Ból sie zwieksza mimo przyrwy w treningach ''po jakim okresie treningu pojawił się trening?'' - nierozumiem next niereaguje niemiałem wczesniej zadnych kontuzji nielicząc bolących nadgarstków ( ale to było dawno kilka miechów temu i przeszło po tygodniu ) a ten bół troche dłuzej trwaból nasila się?jest taki sam?zmniejsza się wraz ze zwiększaniem dni wolnych od treningu?
po jakim okresie treningu pojawił się trening?
reagujesz na zmiany pogody?
miałeś wcześniej jakieś kontuzje?
Napisano Ponad rok temu
a np jest pora dnia kiedy boli bardziej?wiesz to daleko posunięte rozmyślania ale można by było rozczajać coś z reumatyzmem,ew uszkodzeniem powierzchni stawowych.zejdź z ciężarem(i nie rób przysiadów) zjedz glukozaminy,smaruj stawy choćby dolgit'em.jak to nic nie da idź do lek. rodzinnego
Napisano Ponad rok temu
jeszcze niewruciłem do treningu, mam zamiar wrócic po feriach pod koniec stycznia i robić ciezkie treningi ale widze ze chyba lipa bedzie;/chodziło mi generalnie po ilu dniach przerwy wróciłeś do treningu
a np jest pora dnia kiedy boli bardziej?wiesz to daleko posunięte rozmyślania ale można by było rozczajać coś z reumatyzmem,ew uszkodzeniem powierzchni stawowych.zejdź z ciężarem(i nie rób przysiadów) zjedz glukozaminy,smaruj stawy choćby dolgit'em.jak to nic nie da idź do lek. rodzinnego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
orbit, a jakie masz polaczenie partii? zakup glukozamine z apteki, moze jakas niedoleczona kontuzja? brak regeneracji? albo przetrenowanie? trening za ciezki?
połączenia to :
klata,tric
plecy,bic
nogi przedramie,barki
brzuch 2 razy a6w robiłem teraz mam zamiar robić jeden dzień a6w i jeden brzuszki i tak na zmiane.
mozliwe ze to brak regeneracji , moje treningi trwają minimum 60 minut a max 80 minut
jutro pójde do sklepu z odzywkami albo apteki i kupie glukozamine
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...