Kreatyna w tabsach, 400tabs micronized?
Napisano Ponad rok temu
Czy kreatyna w postaci proszku do zmieszania z wodą a w postaci tabletek oprócz sposobu zażywania się czymś jeszcze rózni? Mam tu na myśli skuteczność wchłaniania, zamierzam kupić 400kaps. na allegro, na ile to wystarczy?i jak ma się do tego Tauryna,jest dobra?
Ćwicze od 1,5 roku z przerwami, natomiast od wakacji 2007 powiedzmy regularnie 3 x w tyg. czasami 2x 1x w tyg. różnie bywa... Wiek 23lata, waga 73kg - moim celem jest nadal masa, czy kreatyna w znacznym stopniu pomoże mi to osiągnąć?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
bez tauryny mozna sie obejsc, ale jak chcesz i masz kilka zeta wiecej
kretka jasne ze ci pomoze ale po opisie swoich treningow "powiedzmy" sobie szczerze wroc do podstaw takich jak dobry trening i dieta;) potem suple
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy za pomocą odżywek, kreatyny itd. można naturalnie w ciągu 5-6 miesięcy osiągnąć widoczne efekty..
Pół roku to ogromy kawał czasu, jeżeli dopiero zaczynasz to nawet na samej diecie zrobisz ogromne postępy. Jeżeli dorzucisz jakieś suple, witaminy, kretyne, zadbasz o trening i dietę to w te pół roku możesz zrobić nawet 10kg.
jak natura ma się do koksu bo przecież rzeczą oczywistą jest że koks jest o wiele skuteczniejszy, ale pytanie o jak wiele? i jakie są różnice w przyroscie naturalnym a takim przez koks ??
Jak zadajesz takie pytania to czyli koks nie dla Ciebie bo nic o tym nie wiesz.
Napisano Ponad rok temu
to nie można zadawać pytań teoretycznych już?
jak natura ma się do koksu bo przecież rzeczą oczywistą jest że koks jest o wiele skuteczniejszy, ale pytanie o jak wiele? i jakie są różnice w przyroscie naturalnym a takim przez koks ??
Jak zadajesz takie pytania to czyli koks nie dla Ciebie bo nic o tym nie wiesz.
odp. to zależy od wiedzy ale różnica jest ogromna;) skutki uboczne...przy koksie często też dosyć duże mogą być
a co do tych 10kg to uzależniając od typu metabolizmu diety treningu suplementacji to można zrobić więcej niż 10kg;)
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślałem że z wyborem jaką kupić nie będzie problemu teraz widać że się myliłem
Napewno w tabsach, ale teraz pytanie ile tych tabletek i Z CZYM NAJLEPIEJ POłACZYC ABY BYL NAJLEPSZY EFEKT (podkreslam moim celem jest masa miesniowa) a wiec mamy kreatyne i 1) HMB?? 2) Dextroze?? 3) Tauryna ?? Na aukcjach jest tego pełno wiec ciężka coś wybrać..
Powiem tak chcialbym aby starczylo mi to minimum na 1 cykl - czyli 4-6tyg. jak rozumiem, juz mialem lykac na aukcji >> 2 x TREC micronized 60tab. + 60tab. tauryny osobno,tylko jak to brac 1tab.kreatyny+1tab.tauryny??... no ale sie wstrzymalem i napisalem posta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) opcja
DT:
na czczo 5 gram kreatyny+ 1,5 grama tauryny
po treningu tez 5 gram kreatyny+3 gramy tauryny
DNT:
na czczo 5 gram kreatyny+ 1,5 grama tauryny
do tej porpozycij bierz z olimpa mega capsy
2) opcja to tak jak napisałGawlo, . bierzesz kre-alkalyn i nie musisz sie pier.dolic z transporterami