CARBO od BIOGENIX'a
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a biogenix?? chodzi mi tez o smak zeby sie zało całe zjesc co do grama jaki smak olimpa CARBO polecacie ??
Napisano Ponad rok temu
dobre jest??
bardzo dobre
jakie jest najtansze carbo??
Carbo wszystkich firm jest w podobnej cenie.
20-25zł/kg
wogóle to jaka role odgrywa carbo w połaczeniu z czym daje efekt?
węglowodany są głównymi źródłami energii, służą do utrzymywania stałej temperatury ciała, napędzają organizm. Glukoza jest prawie wyłącznym źródłem energii dla mózgu i mięśni. No i biorą udział w budowie błon komórkowych. 1g węglowodanów wytwarzają się 4kcal. Z czym daje efekt, trudne pytanie. Napewno z kreatyną, ponieważ transportuje ją do mięśni. Jeżeli będziesz dostarczał za mało węglowodanów, wtedy organizm w pierwszej kolejności będzie pobierał energię z syntezy białek. A więc węgle spełniają ważną rolę. Warto też białko dodać.
jaki efekt a pozatym jak łaczyc z gainerem
Źle jest łaczyć z gainerem, ponieważ i tu węglę i tam przewaga to węgle. Takie połączenie tylko dla ludzi o bardzo ciężkiej pracy/ treningach oraz dla strasznie chudych o szybkiej przemianie materii.
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiscie nie jadłem go. Bierz carbo w czasie treningu a gainer do 30-45 min po. Ale lepiej bierz gainer sam albo z białkiem albo carbo + białko.biogenix
Napisano Ponad rok temu
cena to 17-20zl za kilo
smak mialem pomarancze i cytryne jak bedziesz kupywal kilka kilo wez troche tego i tego na mziane
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pij po treningu od ok 60
Napisano Ponad rok temu
a o którym dokladnie mowisz?? a wogóle to jaka ma konsystencje...taka jak dextro czy jak gainbolic??jem polecam pomarancze dobry efekt dobry smak dobra cena
Napisano Ponad rok temu
a konsystencje raczej jak dextro
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
noooo...to spoko ....spoko...wszystko juz wiem ..nrazie nic wiecej mi nie trzeba...dziekikonsystencje raczej jak dextro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu