NitroBolon II
Napisano Ponad rok temu
A czy z was ktos bral nitrobolon?? podzielcie sie swoimi doswiadczeniami :D pzdr...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak juz 10-15kg jak przytyjesz 3-5kg to sie ciesz jak masz juz za soba jakis cykl to nie t ak pojdzie mimo wysyceniano ja wlasnie tez licze sobie tak najmniej 5, 6 kg ale bede sie staral zeby bylo wiecej:D
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
bo to co wy na takich cyklach robicie można zrobić na samej diecie
Napisano Ponad rok temu
tak ale zobacz na swojo wage a na jegonie kurwa 20 przytyje proroku >.< nie wiem ile przytyje ale 6 kilo mnie zadowoli a 3 kilo to przytylem na samym gainerze......
Napisano Ponad rok temu
po nitro sie nie tyje , to stack który tylko wspomaga organizm na treningu i pobudza mięśnie
to jest stack kreatynowy a po kreatynie cos chyba wchodzi niem?? no i pobudza miesnie do rozwoju niem?? skoro twoim zdaniem po nitro nic nie wejdzie to po czym??
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
to jest stack kreatynowy a po kreatynie cos chyba wchodzi niem?? no i pobudza miesnie do rozwoju niem?? skoro twoim zdaniem po nitro nic nie wejdzie to po czym??
pisałem przecie skład w nitro ma pobudzać organizm na treningu i wzmacniać go , kreatyna nie buduje masy , to białko jest budulcem , a stacki to taki chwyt marketingowy że niby weźmiesz i zrobisz z 6 kilo suchej masy , to bajka jest , stacki czy sama kreta to tylko mały implus dla mięśni żeby je troche pobudzić
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi np po Cr nic nie poszlo co CP po 2 tygodniach przytylem 5kg a sila lacznie ponad 8kg w 6 tygodni na klate (szla przez caly cykl)
teraz juz ponad pol roku nie bralem zadnej krety i zazucam za 2 tygodnie NB i licze ze efekty beda podobne jak nie lepiej (szczegolnie w sile)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
se zjadlem i 10kg wiecej na serie na klate i 7kg przytylem
kurde to po chuj sie truć sterydami body widzisz zostaw koksy kupuj HP
Napisano Ponad rok temu
tak ale 4kg spadlo i na klate pewnie troszke kurwa jakie wy hp macie? moze jakis nowya mi na zwyklej krecie nic nie szlo a horsepower se zjadlem i 10kg wiecej na serie na klate i 7kg przytylem