A czy z was ktos bral nitrobolon?? podzielcie sie swoimi doswiadczeniami
NitroBolon II
Napisano Ponad rok temu
A czy z was ktos bral nitrobolon?? podzielcie sie swoimi doswiadczeniami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak juz 10-15kg jak przytyjesz 3-5kg to sie ciesz jak masz juz za soba jakis cykl to nie t ak pojdzie mimo wysyceniano ja wlasnie tez licze sobie tak najmniej 5, 6 kg ale bede sie staral zeby bylo wiecej:D
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
bo to co wy na takich cyklach robicie można zrobić na samej diecie
Napisano Ponad rok temu
tak ale zobacz na swojo wage a na jegonie kurwa 20 przytyje proroku >.< nie wiem ile przytyje ale 6 kilo mnie zadowoli a 3 kilo to przytylem na samym gainerze......
Napisano Ponad rok temu
po nitro sie nie tyje , to stack który tylko wspomaga organizm na treningu i pobudza mięśnie
to jest stack kreatynowy a po kreatynie cos chyba wchodzi niem?? no i pobudza miesnie do rozwoju niem?? skoro twoim zdaniem po nitro nic nie wejdzie to po czym??
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
to jest stack kreatynowy a po kreatynie cos chyba wchodzi niem?? no i pobudza miesnie do rozwoju niem?? skoro twoim zdaniem po nitro nic nie wejdzie to po czym??
pisałem przecie skład w nitro ma pobudzać organizm na treningu i wzmacniać go , kreatyna nie buduje masy , to białko jest budulcem , a stacki to taki chwyt marketingowy że niby weźmiesz i zrobisz z 6 kilo suchej masy , to bajka jest , stacki czy sama kreta to tylko mały implus dla mięśni żeby je troche pobudzić
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi np po Cr nic nie poszlo co CP po 2 tygodniach przytylem 5kg a sila lacznie ponad 8kg w 6 tygodni na klate (szla przez caly cykl)
teraz juz ponad pol roku nie bralem zadnej krety i zazucam za 2 tygodnie NB i licze ze efekty beda podobne jak nie lepiej (szczegolnie w sile)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
se zjadlem i 10kg wiecej na serie na klate i 7kg przytylem
kurde to po chuj sie truć sterydami
Napisano Ponad rok temu
tak ale 4kg spadlo i na klate pewnie troszke kurwa jakie wy hp macie? moze jakis nowya mi na zwyklej krecie nic nie szlo a horsepower se zjadlem i 10kg wiecej na serie na klate i 7kg przytylem