weterani i znawcy, pomocy !! :)
Napisano Ponad rok temu
po dluugim okresie namyslen zdecydowalem sie na trening z suplementami, cwicze juz od 10 miesiecy i zauwazylem ze od jakiegos czasu stoje w miejscu, zadnych efektow przyrostow etc..
a wiec po kolei:
troche poczytalem i mysle o kre-alkalynie jako podstawowym suplemencie. ale co dalej co do tego? nie wiem, nie znam sie kompletnie na tych wszystkich "bajerach" na dzien dzisiejszy..
takze prosze o pomoc, kazda rada jest cenna
musze dodac, ze mam bardzo duze problemy z tradzikiem, wiem ze mam bardzo duze sklonnosci do lapania syfow:( pytanie brzmi czy ta kretka spowoduje u mnie jeszcze wiekszy wysyp niechcianych syfow? boje sie brac odzywek tyu gainer/bialko bo czuje ze przez nie bede mial jeszcze wieksze problemy z tradzikiem. a tego oczywiscie nie chce i to jest dla mnie priorytetem. sytuacja jest nieciekawa, nie ma dnia zeby cos nie wyskoczylo na twarzy, a o plecach to nawet nie wspominam.. dlatego jest to dla mnie bardzo wazne aby nie pogorszyc i tak juz beznadziejnej sytuacji
aa jeszcze jedno pyanko czy ten kre-alkalyn spowoduje u mnie puchniecie twarzy?
licze na wasze odpowiedzi i dobre rady, dzieki nim na pewno bede o wiele madrzejszy w tym temacie :-)
pozdrawiam wszystkich czytajcych ten post
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a ekonomicznie kup gainera pare kilo , mono plus witaminy
Napisano Ponad rok temu
mowisz ze po mono puchnie? a po kre-alkalynie mniej? nie zalezy mi zeby urosnac nie wiadomo ile, chcialbym zlapac pare kilo wiecej zeby troche okazalej wygladac (teraz 178cm/72kg)
a z dieta to jestem pewien ze powinienem ja ulepszyc, ale to juz nie ten dzial
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do tego koks to nie dziwoktory bral bialko oraz inne suplemety(nie wiem dokladnie co to bylo) i wysypalo go niezle...
Napisano Ponad rok temu
O syfy się nie martw, nic ci się nie wzmocnią. Sam mam trądzik i nigdy po żadnych suplementach nie wzmocnił mi się.czy ta kretka spowoduje u mnie jeszcze wiekszy wysyp niechcianych syfow?
Może być.kre-alkalyn
Nieczy ten kre-alkalyn spowoduje u mnie puchniecie twarzy?
Więc białko + carbo lub gainer według braków w diecie. Do tego możesz dodać zma apteczne. :)W FAQ masz artykuł Joksa o zma aptecznym, znajdź i wybierz opcje z Vitaminum B ma witaminę pp która pomaga zwalczać trądzik, cudów nie sprawi ale zawsze trochę pomoże.co dalej co do tego?
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie z syfami (jak jeszcze nie byłeś) idz do dermatologa.
jeśli się już zdecydujesz sie suplementacji:
1) Bierz najzwyklejsze mono, żadne k-a, estry itp. Czytac sobie mozesz: "taka i taka forma kreatyny nie zmienia sie w kreatynine/ nie powoduje retencji wody" A kto ci powie, ze mniej wody w miesnia= mniej fosforekatyny skumulowanej w miesniu?
pozatym kreatyniny nie masz sie co bac, bo jest swietnym antyoksydantem i jest nieszkodliwa dla nerek, jak wczesniej sądzono.
2) Kup sobie na poczatek 1kg gainera i 1kg dobrego bialka. Jak to zjesz i syfow nie bedizesz mial wiecej to dokupisz
3) Teraz czas na cos co powinno byc w pkt 2 mianowicie- suplementy prozdrowotne: witaminy, omega3, zma
4) Odpowiednia dieta (patrz dział odżywianie>> FAQ)
Napisano Ponad rok temu
dzieki panowie
to teraz pytanie sie nasuwa: jakie suplemety kupic? tzn jakiej firmy itd.?
jak mozecie to podajcie cale nazwy dobrej krety gainera bialka itd
licze na wasza fachowosc i doswiadczenie w tym temacie
z gory dziekki
Napisano Ponad rok temu
białko sp80 gainer np mass xxl, gainer1, gainbolic60002) Kup sobie na poczatek 1kg gainera i 1kg dobrego bialka.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Dobre firmy: Olimp, trec, universal, kaizen, vitalmax. takiej najbardziej znane chyba wszystkie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gainery mozesz ktorys z tych co Mikiniusz
Napisano Ponad rok temu
krea alkyn nigdy nie razem z białkiem b musisz odczekac z 30minut.ierz jak na opakowaniu, bialko tez jak będziesz miał wpc z małą iloscią lub bez węglowodanów mozesz brać jako ostatni posiłek przed snem.
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro koledzy!mam do was pytanie!Ćwicze juz ponad rok i nie widze po sobie duzych efektów i dlatego brałem już kreatynke 2x300 kaps. co byscie mi polecili!!
Ulozyc diete
Napisano Ponad rok temu
i moze trening masz jeszcze zły rowniez jest w faq w dziale trening
Napisano Ponad rok temu
Pozdro koledzy!
ale hujek wjebal sie w temat
Napisano Ponad rok temu
a to niby dlaczego? Mozna brac razem z kreta, ale wtedy z woda a nie mlekiem.krea alkyn nigdy nie razem z białkiem b musisz odczekac z 30minut
A dawkowanie k-a jak zwyklego mono- 4-5g na porcje