brzuch!!
Guest_gustav21_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma roznicy jakie cw bedziesz robil tye ze musisz pamietac ze najpierw cwiczy sie dol potem skos a na koncu dopiero gore bo przy dole i skosie gora tez pracuje i cwicz 20-30 powtorzen na serie, pompujesz az poczujesz ostry bol i wtedy jeszcze z 5 powtorzen
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
serio???owin sobie brzuch folia sniadaniowa
 co daje folia sniadaniowa ??   hehehe
   co daje folia sniadaniowa ??   hehehe  

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) a jesli trzyma cieplo w tym miejscu to 3x mocniej sie pocisz,  ale pytanie
  a jesli trzyma cieplo w tym miejscu to 3x mocniej sie pocisz,  ale pytanie mi daje duzo i tyle x) najskuteczniejszy z najtanszych sposobowco daje folia sniadaniowa ??
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Chrom a brzuch | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Brzuch | Dieta | 
 |   
 | ||
| Jak stracić brzuch ? | Dieta | 
 |   
 | ||
| Hot Abs Workout Abs – Fitness i aerobik, Ćwiczenia na brzuch | Fitness i Aerobik | 
 |   
 | ||
| Rzeźba i tłuszcz na Brzuchu:-( | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 zmiana planu zmiana planu- Ponad rok temu 
- 
			 potrzebuje dobrego treningu na mase potrzebuje dobrego treningu na mase- Ponad rok temu 
- 
			 Skuteczna zmiana treningu?? (Przy uż.sztangi i sztangielek) Skuteczna zmiana treningu?? (Przy uż.sztangi i sztangielek)- Ponad rok temu 
- 
			 trening treningGuest_kosior_* - Ponad rok temu 
- 
			 Prosba o pomoc w ulozeniu planu treningowego . Prosba o pomoc w ulozeniu planu treningowego .- Ponad rok temu 
- 
			 dle ekto dle ekto- Ponad rok temu 
- 
			 Pompki, czy przeszkodza w treningu. Pompki, czy przeszkodza w treningu.- Ponad rok temu 
- 
			 Pompki w podporze tyłem Pompki w podporze tyłem- Ponad rok temu 
- 
			 Jak wykonywać rozgrzewkę ? Jak wykonywać rozgrzewkę ?- Ponad rok temu 
- 
			 co to jest i o co w tym chodzi? co to jest i o co w tym chodzi?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu