punkty
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a na co sobie mozesz je zuzyc to juz nie wiem
ja mam 14 łoo ...
edit. a nie 52 ;]
edit.2 na to mozesz wymieniac pewnie w sklepach gdzie maja olimpa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
edit.3
'4. Uczestnik konkursu gromadzi punkty za zakupy dokonane w punktach prowadzących sprzedaż detaliczną marek Olimp i Biogenix na terenie Polski i Europy. Zgromadzone punkty Uczestnik może zamienić na nagrody rzeczowe lub usługi zgodnie z ofertą umieszczoną w katalogu konkursu i na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Nagrody te nie mogą być wymienione na pieniądze. Uczestnikowi nie przysługuje prawo zastrzegania szczególnych cech nagród.
Uczestnik zbiera kody wraz z hologramami - umieszczone na opakowaniu, bądź na membranie zabezpieczającej - pod wieczkiem produktu Olimp i Biogenix. Po uzbieraniu liczby punktów odpowiadającej wybranej nagrodzie przesyła ww. kody wraz z wypełnionym formularzem zgłoszeniowym, dostępnym na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], bądź w każdym punkcie prowadzącym sprzedaż detaliczną produktów marki Olimp i Biogenix, na adres: Olimp Labs Sp. z o.o. Nagawczyna 109 c,
39-200 Dębica.'
wiecej tu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy olimp punkty moge wymieniac na stronce olimp labs czy moge tez w sklepach które prowadza sprzedaz produktów olimp???
eee czyli u mnie w sklepie w olsztynie moglbym wymienic punkty od reki czy nie?
Napisano Ponad rok temu
nie bo punkty musisz wyslac listownie na adres producenta do takiej dziury kolo debicy ja tam mam ze 40 km a na gainera czekalem ze 3 tygodnieeee czyli u mnie w sklepie w olsztynie moglbym wymienic punkty od reki czy nie?