Armageddon >?
Napisano Ponad rok temu
i czy robic lepiej w superseriach, czy oddzielnie jak ma to wygladac z grubsza?, bo w FAQ jest to skomplikowanie opisane, ale jeszcze to zglebie glebiej
pzdr
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
zaproponuj cos z tych dwoch pozostalych cwiczen na obie patie, nie wiem zeby sie jednego dnia z drugim sie roznilo...
przykladowo zebym w tygodniu robil na trica francuza czyli wszystkie trzy glowy i przy nastepnych 2 cwiczeniach skupil sie na dlugim np. Ale chyba nie da rady jak mam tylko sztange i hantle?
Napisano Ponad rok temu
day one -
sztanga prosta 6x6
francuz sztanga 6x6
i teraz przyda sie modlitewnik do bicepsow, jeeli chcesz skupic sie na glowie bocznej w jeden dzien to wrecz konieczny by byl, chodzi mi tu o unoszenie przedramion ze sztangielkami na modlitewniku w kacie ostarym, co wlasnie atakuje glowe boczna + mlotki, oba po 2 serie, staly ciezar duzo powt.
triceps - tu sprawa prosciejsza bo wyrozniamy na tym treningu załóżmy glowe dluga, czyli wyciskanie francuskie hantla oburacz + wyciskanie sztangi waskim chwytem, wytyczne jak przy bicpsach
secund day:
sztanga prosta 6x6
francuz sztanga 6x6
i glowa wew. bicepsa - "concentaration curls" - czyli unoszenie sztangielki z oparciem lokcia o kolano + unoszenie sztangielek siedzac na lawce z supimacja do 45 stopni
triceps, glowy boczna i przysrodkowa - unoszenie sztangielki w tyl w opadzie tulowia + wyciskanie sztangielki w lezeniu do srodka (sztangielka w poziomie, uginasz lakoiec zeby dotkla klatki), wytyczne jak day one.
Nic lepszego z takim sprzetem chyba nie wymysle.
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
sztangielka na modlitewniku w kacie ostrym to chwytem mlotkowym czy normalnym?
i drugie i trzecie cwiczenie robic naprzemian bic z tricem, tj. przeciwstawne superserie? jaka przerwa gdzies miedzy suprerseriami, kolo 1min??
Napisano Ponad rok temu
Zastosuj suplimacje tutajsztangielka na modlitewniku w kacie ostrym to chwytem mlotkowym czy normalnym?
Ogolnie sam powinienes wyczuc jak ci najlepiej metoda prob i bledow, moim zdaniem (sprawdzone w praktyce) najlepiej serie naprzemienne (nie superserie) z przerwami ok 90 sec, wtedy osiagam najwieksza wartosc treningowa i nie czuje ze trening jest zakrotki czyli jakby niedokonczony, a tak mialem przy superseriach.drugie i trzecie cwiczenie robic naprzemian bic z tricem, tj. przeciwstawne superserie? jaka przerwa gdzies miedzy suprerseriami, kolo 1min??
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY