KONTUZJE..
Napisano Ponad rok temu
Moj pierwszy uraz powstal po uzyciu zbyt duzego hantelka do cwiczenia tricepsa. Cos mi strzelilo w barku.. Przez jakis tydzien pobolewalo, pozniej niby przestalo, ale do dzis gdy wykonuje to cwiczenie nawet malym ciezarem czuje rwanie.
Druga kontuzja, bardzo popularna [bo sporo kumpli tez sie z tym spotkalo] to skrecony nadgarstek. Teraz juz wiem ze nadgarstki trzeba porzadnie rozgrzac. Kontuzja trzymala dlugo bo ponad miesiac.
Trzecia wpadka to zbyt szybkie opuszczenie sztangi na klate no i wszystko jasne.. Zebra bolaly mnie bardzo dlugo i ze 2 tyg w ogole nie moglem cwiczyc klaty.
No i czwarta, zarazem ostatnia jak do tej pory [mam nadzieje, ze na zawsze]. Przy cwiczeniu kapturow na atlasie [przyrzad do wyciskania] naderwalem sobie miesnie miedzy-zebrowe. Znowu zbyt duzy ciezar i okropna kontuzja. Ponad miesiac upierdliwego bolu..
edit\\ Zapomnialem o naderwaniu bicepsow Po dlugiej przerwie zaszalalem z treningiem i kolejna wpadka..
Nie no jak sobie to wszystko przypominam to widze, ze jednak jestem mistrz
To by bylo na tyle Sporo sie tego uzbieralo. A jak u Was sprawa kontuzji wyglada ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY - 100kg na klatę ---> 75kg wagi - BRAKUJE 2 KG
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wiele ciekawych artów. Polecam.
[you] pozdro:D
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
po tym kto ma ile kontuzji widać kto umie ćwiczyć i robi rozgrzewke porządną
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to naprawde szybko musiales tą sztange opuszczaćTrzecia wpadka to zbyt szybkie opuszczenie sztangi na klate no i wszystko jasne.. Zebra bolaly mnie bardzo dlugo i ze 2 tyg w ogole nie moglem cwiczyc klaty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zlamania: kilka razy po jednym palcu
sport to zdrowie (siatkowka)
ENJOY
Napisano Ponad rok temu
wannabe, co do siaty to co jakis czas sie zdaża skręcona kostka albo wybite palce ale już sie przyzwyczaiłem
bic-45
klata-125
Pożyjemy zobaczymy
Napisano Ponad rok temu
Gorsze kontuzje sa w pilce recznej.. Tam jak sie dobrze nie rozgrzejesz i za.je.biesz petare to mozesz sie pozegnac z gra na kilka tygodni. Uczucie jak by ci ktos reke z barku wyrwal
Napisano Ponad rok temu
ja siate 8 lat trenuje juz i przynajmnjiej raz w sezonie cos sobie zrobie porzadnego ;]
Napisano Ponad rok temu