i chyba zostanie na długo
    Pozdrowienia dla wszystkich

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
A na starość bedziem mientcy !Ale trzeba być tfardym !!!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 nie wiem czy sie z tym udac do lekarza, czy samo przejdzie. Na ostatnim treningu jak biegalismy to myslalem ze wykituje.... heh... no i poza tym kolana juz nie te, siniole, ale to jest normalne chyba...
  nie wiem czy sie z tym udac do lekarza, czy samo przejdzie. Na ostatnim treningu jak biegalismy to myslalem ze wykituje.... heh... no i poza tym kolana juz nie te, siniole, ale to jest normalne chyba...

Napisano Ponad rok temu
Kontuzje... jach... ostatnio kumpel zarypal mi w klatke piersiowa i teraz jakos mnie dziwnie pobolewa
Napisano Ponad rok temu
 jak bede mial skan zdjecia rtg to wrzuce- ale bedziecie mieli koszmary po tym  :wink:
  jak bede mial skan zdjecia rtg to wrzuce- ale bedziecie mieli koszmary po tym  :wink:

Napisano Ponad rok temu

chyba ze sie myle, ale watpie. noooo na plus idzie jeszcze to ze za miesiac taka petarde bede mial w prawej rece ze strach sie bac
   chyba ze sie myle, ale watpie. noooo na plus idzie jeszcze to ze za miesiac taka petarde bede mial w prawej rece ze strach sie bac   

Napisano Ponad rok temu
 8)
 8)

Napisano Ponad rok temu
najciezej z podciagnieciami ale partner zlapal mnie z tylu za nogi jakos szlo... no beka byla na jednym worku gdize mialy byc rece a u mnie ... rekaA jak się trenowało w gipsie????
 smiesznie sie tez wstawalo z siadu prostego to podwojnego dollyo
  smiesznie sie tez wstawalo z siadu prostego to podwojnego dollyo   przewrot w przod + dwit chagi tez jakos przezylem... wzialem kopacze bo mialem nadzieje ze w kogos pokopie  :wink:  ale niestety sparringi na same rece byly (tzn normalnie bym sie baaardzo cieszyl oczywiscie)  8)
  przewrot w przod + dwit chagi tez jakos przezylem... wzialem kopacze bo mialem nadzieje ze w kogos pokopie  :wink:  ale niestety sparringi na same rece byly (tzn normalnie bym sie baaardzo cieszyl oczywiscie)  8)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu