Niewiem czy moge ćwiczyć(oczy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko ja na prawdę nie wyobrazam sobie życia bez ćwiczeń. Może lekarz przesadzał. I czy ktoś mógłby opisać mi dokładnie jak może mi się zerwać siatkówka podczas ćwiczeń ?
najrozsadniej bylo by zaprzestac trenigow . ale gdybym ja znalazl sie na twoim miejscu to chyba ryzykowal bym utrate wzroku-wiem, glupio bym zrobil!!! . choc to pewnie zalezalo by od stopnia ryzyka. moze sprobuj isc do innego lekarza i powiedz mu ze cwiczysz rekreacyjnie malym ciezarem . u nas jest taki lekarz ktory niewiele zna sie na trenigu silowym i odradza cwiczyc z byle powodu nawet ze wzgledu na szkole czy prace albo mowi ze lepiej isc do piwnicy i drewno rabac niz cwiczyc bo to tosamo, jak poszedl do niego koksiasz ktory skarzyl sie na bul serca i powiedzial mu ze cwiczy to lekarz stwierdzil ze to nie mozliwe ze trenuje bo jest gruby(ale on nie byl gruby tylko wypakowany). ogolnie nasz lekarz niewiem czemu ale jest przeciwnikiem silowni. istnieje mozliwosc ze ten u ktorego byles ma podobny charakter. moze sprobuj isc do innego i zapytaj jki jest stopien ryzyka, obiecaj ze bedziesz cwiczyc malym ciezarem a wieksza iloscia powtuzen. jesli odpowiedz padnie ze NIE to niestety ale w takim razie nie bedziesz mogl podjac sie zadnej fizycznej pracy.
Napisano Ponad rok temu
Życzę powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Co do lekarzy to połowa z nich to tacy spece że szkoda gadać albo tylko kasę widzą nie człowieka.Ja na twoim miejscu bym udał się do jakiegoś innego.Popytał czy ćwiczenia w ogóle mają coś wspólnego z tą częścią oka itp.
Życzę powodzenia
najlepiej isc prywatnie bo wtedy sa bardzo mili
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idź, bo jak lubisz ćwiczyć a jest taka możliwość to szkoda by tego było tak zostawić. No mam nadzieje że będzie dobrze POWODZENIAWłaśnie byłem prywatnie no ale po prostu pójdę do innego .
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu