![Zdjęcie](http://www.forum-kulturystyka.pl/uploads/profile/photo-38459.jpg?_r=0)
piersi z kurczaka
Napisano Ponad rok temu
1)
1 posiłek
Mleko 0,5% - 500g
Płatki owsiane – 100g
2 posiłek
Chleb żytni\razowy – 150g
Margaryna roślinna – 15g
Tuńczyk – 75g
3 posiłek
Ryż – 150g
Pierś z kurczaka – 100g
Oliwa z oliwek 15g
4 posiłek(potreningowy)
Carbo\glukoza – 100g
Tuńczyk – 75g(30-45min po treningu)
5 posiłek
Makaron – 100g
Pierś z kurczaka – 100g
Oliwa z oliwek – 15g
Wartości odżywcze:
Białko – 136g
Węglowodany – 410g
Tłuszcz – 53g
Kalorie – 2661 kcal
Uwagi:
Dietę koniecznie trzeba uzupełnić o preparat witaminowo-mineralny(brać go po posiłku). Można uzupełnić także o odżywkę węglowodanowo-białkową, która nada dodatkowej kaloryczności diecie oraz wzmocni jej anaboliczność, wtedy „gainera” należy spożywać między posiłkami w ilości ok. 50g, 1-2 razy dziennie.
i tu nasuwa sie moje pytanie, bo w posiłku 3. i 5. są wymienione piersi z kurczaka, z ryzem/makaronem i oliwą z oliwek.. w jakiej postaci przygotowywać te piersi , bo kucharzem to nie jestem, a mieszkam sam obecnie, wiec sam gotowac se musze ;/
te piersi to kotlety z nich usmażyc, czy jak?
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
Napisano Ponad rok temu
czy jest sens picia białka w nocy, np 2-3 w nocy?
tak żeby wstać - wypic - i znowu isc spac?
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
Napisano Ponad rok temu
nie walisz jak idziesz spacczy jest sens picia białka w nocy, np 2-3 w nocy?
tak żeby wstać - wypic - i znowu isc spac?
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
A więc :
Najpierw pierś płucze w zimnej wodzie; następnie przygotowuje 2 miseczki do jednej wbijam 2-3 jajka (zamiast treciego jajka możęsz kapke wody dolać ale naprawde kapke), a do drugiej wsypuje bułke tartą; na patelnie leje olej i już rozgrzewam go; fileta kroje w paski (wedle gustu grubsze chudsze) lub w takie płaty przez środek (osobiście wole w paski); gotowe porcje maczam w jajku a następnie w bułce i rzucam na patelnie i co chwilke przewracam ze strony na strone aż będą miały złocisty kolor i gotowe
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Jak czegoś nie rozumiesz to pytaj
Napisano Ponad rok temu
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
no właśnie musze zacząć trzymać dietki ...
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
Napisano Ponad rok temu
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Napisano Ponad rok temu
![:hyhy:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/naughty.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja ją tłukę jak kotleta schabowego obtaczam ją w panierkę do kurczaka i na patelnie do tego ziemniaki i ma się świetny obiadek...
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnie chodzi ci o kuraki z rozna.. nie polecam! w ogole kupowanie wszelkich mies czy wedlin w supermarketach to samobojstwo. A na rozen zawsze ida takie kuroki ktorych juz sie nie da wybielic zadnymi srodkami itp, mam gdzies arta jakiegos doktora o miesie w sueprmarketach, jak znajde to wrzuce.lepiej kupic kurczaka z rozna w tesco za 7 zl i wyzera bogata
Ale zanim to zrobie- strzezcie sie od miesa z wielkich sklepow
![:hyhy:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/naughty.gif)
![:hyhy:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/naughty.gif)
![:hyhy:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/naughty.gif)
Napisano Ponad rok temu
ktorych juz sie nie da wybielic zadnymi srodkami itp, mam gdzies arta jakiegos doktora o miesie w sueprmarketach, jak znajde to wrzuce.
Jak dobrze pamiętam to kiedyś w TV o tym mówili
Napisano Ponad rok temu
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
Najpierw pierś płucze w zimnej wodzie; następnie przygotowuje 2 miseczki do jednej wbijam 2-3 jajka (zamiast treciego jajka możęsz kapke wody dolać ale naprawde kapke), a do drugiej wsypuje bułke tartą; na patelnie leje olej i już rozgrzewam go; fileta kroje w paski (wedle gustu grubsze chudsze) lub w takie płaty przez środek (osobiście wole w paski); gotowe porcje maczam w jajku a następnie w bułce i rzucam na patelnie i co chwilke przewracam ze strony na strone aż będą miały złocisty kolor i gotowe
hehehe zapomniales dodac zeby doprawic
![:rotfl:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
![:rotfl:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
przepraszam nie moglem sie powstrzymac
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:rotfl:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
![:rotfl:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
![:rotfl:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
hehehe zapomniales dodac zeby doprawic
przepraszam nie moglem sie powstrzymac
A no machłem sie
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Nierówne piersi:( |
Zdrowie i Medycyna |
|
![]()
|
||
klatka piersiowa |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Problem z klatką piersiową. |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Rodzaje pompek. Jak rozbudować klatkę piersiową |
Treningi |
|
![]()
|
||
Witam słabe efekty klatki Piersiowej |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Seriws dietetyczny
- Ponad rok temu
-
Dieta na cyklu metki
- Ponad rok temu
-
Szybki metabolizm ;f
- Ponad rok temu
-
Sposób jedzenia
Guest_Doman_* - Ponad rok temu
-
problem
- Ponad rok temu
-
Dieta masowa
- Ponad rok temu
-
Dieta dla osoby wychudzonej
- Ponad rok temu
-
czy mozna tak?
- Ponad rok temu
-
(Przenosze tutaj Pytanie) Dieta Redukcja. Dobrze ustalona??
- Ponad rok temu
-
Dieta na zwalenie tłuszczu :/
- Ponad rok temu