Czy robic cykl z mety?
Napisano Ponad rok temu
jezeli mini cykl na metce ma sens to dajcie znac jak go brac zeby sie nie zablokowac i ile ewentualnie czasu odczekac po zakonczeniu tego cyklu na metce zanim zaczne cykl na deca+teść? Doczytałem sie rowniez ze przy cyklu deca+prolo nie warto zjadac duzych ilosci wegli (ponoc efekt "zalewania" woda sie zwieksza) tylko nacisk klasc na białko? pozdrawiam i dzieki za info..
Napisano Ponad rok temu
ewentualnie na poczatku tego cyklu z prolo i deki mozesz wziac mete na 4 tygodnie
a wegli mozesz jesc duzo, ale tych o niskim ig
omijaj chleb bialy, ryz bialy(tylko po treningu), wszystko co slodzone,
jedz produkty z maki pelnoziarnistej ( czy jakos tak), ryz brazowy, orzechy wloskie, wazywa, platki owsiane
Napisano Ponad rok temu
nie ma sensu
Rozumiem
ewentualnie na poczatku tego cyklu z prolo i deki mozesz wziac mete na 4 tygodnie
Czy faktycznie cykl z deca na 1 cykl po długiej przerwie z koksem ( 5lat) jest zły...bo czesto jest nie polecany....
a wegli mozesz jesc duzo, ale tych o niskim ig
omijaj chleb bialy, ryz bialy(tylko po treningu), wszystko co slodzone,
Rozumiem ze to co napisales omijac......jem duzo slodkiego wiec bedzie trzeba ograniczyc
jedz produkty z maki pelnoziarnistej ( czy jakos tak), ryz brazowy, orzechy wloskie, wazywa, platki owsiane
a ewentualnie jak dorzuce mete do cyklu jak sie bedzie mialo odblokowanie ( clomid 12 godzin po ost.strzale czy jak to zrobic?) pozdro dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
to zalezy kiedy masz zamiar wrzucic ta mete czy na początek cyklu czy na koniec
Myslalem na poczatek ale raczej sobie odpuszcze boje sie ze sie mocno zablokuje...
Raczej wystarczy deca+prolo.....czy na deca trzeba sie obawiac jakis dziwnych powiklan i czy faktycznie lepiej na start wziac cos innego np meta+prolo czy spokojnie mozna bic deca + dobra dieta z suplami i odblokowanie....mnie doslownie potrzeba 5-8kg masy juz po zejsciu..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
erni, jak to jest twoj 1 cykl to wal propa samego,lub prolke! dece sie poleca raczej na 2 cyklon! ale jak sie juz uparles na ta dece to wal z samym tessciem bez mety!
Rozumiem....ja sie tak mocno nie uparlem tylko duzo czytalem na jej temat no i ogulnie jest polecana....tak zrobie deca+prolo i bez udziwnien...pozdro
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpuśc sobie cykl deca+prolo
i np zrób coś takiego prop+wino lub prop+meta lub npp+prop lub npp+prop+wino lub jeszcze pare innych mozliwosci jest
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z przedmówcą...
odpuśc sobie cykl deca+prolo
i np zrób coś takiego prop+wino lub prop+meta lub npp+prop lub npp+prop+wino lub jeszcze pare innych mozliwosci jest
Skoro mówicie żeby sobie odpuścic cyklon z deca+prolo...niech bedzie zrobie sobie cykl
Prolo+meta....
Czyli strzal prolo co 5 dni a jak brac mete mam jej na stanie 100tabsów i jak sie potem odblokowac clomidem zeby było git?
I napiszcie wkońcu dlaczego nie polecacie deca+prolo na 1 cyklon ?cos sie dzieje?
Mam tez pytanie odn.clomidu jak bardzo uposledza wzrok i czy po tym jak sie go przestanie brac wzrok wraca do normy? dzieki za info
Napisano Ponad rok temu
5-8 kg zbudujesz z dobrym treningiem i odzywianiem, szczegolnie z takim stazem, wymaga to czasu ale nic nie ma odrazu. Na pierwszy cykl sama meta, prop lub prolo/enan, deca zdecydowanie odpada.
Ja zobacze co i jak na razie tylko zbieram informacje ale czy walne koks to sie okaze na jesien na razie cwicze na "sucho"....
A jak polecasz brac mete na 1cykl i ile miesiecy potem poczekac z 2 cyklem?
Napisano Ponad rok temu
duzo lepiejSkoro mówicie żeby sobie odpuścic cyklon z deca+prolo...niech bedzie zrobie sobie cykl
Prolo+meta....
meta 20mg ed, clom 2 tyg od ostatniego strzalu testa.Czyli strzal prolo co 5 dni a jak brac mete mam jej na stanie 100tabsów i jak sie potem odblokowac clomidem zeby było git?
Bo do nandrolonow trzeba miec doswiadczenie, ja na pierwszy cykl wziolem samo npp i nie moge powiedziec ze efekty masowe i silowe byly zle, nawet bardzo dobre ale po cyklu mialem duzo klopotow przedzewszyskim z psychika (lekarze to depresja nazwali hehe, psychotropy 2 miechy jadlem ale juz oka).I napiszcie wkońcu dlaczego nie polecacie deca+prolo na 1 cyklon ?cos sie dzieje?
Dlatego bierze sie przed snem, mnie dodatkowo w huii bania napierdala zanim usne.Mam tez pytanie odn.clomidu jak bardzo uposledza wzrok i czy po tym jak sie go przestanie brac wzrok wraca do normy? dzieki za info
Miech mety, czekasz 2 miechy i juz mozesz leciec z czym mocniejszym jak bedziesz potrzebowal.A jak polecasz brac mete na 1cykl i ile miesiecy potem poczekac z 2 cyklem?
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
erni napisał/a:
Czyli strzal prolo co 5 dni a jak brac mete mam jej na stanie 100tabsów i jak sie potem odblokowac clomidem zeby było git?
meta 20mg ed, clom 2 tyg od ostatniego strzalu testa.
w zaleznosci kiedy wrzucisz mete
erni napisał/a:
Mam tez pytanie odn.clomidu jak bardzo uposledza wzrok i czy po tym jak sie go przestanie brac wzrok wraca do normy? dzieki za info
Dlatego bierze sie przed snem, mnie dodatkowo w huii bania napierdala zanim usne.
ja miełem ogromne kłopoty z saśnieciem nieraz szło to łatwo ale w wiekszosci cieżko było
erni napisał/a:
Miech mety, czekasz 2 miechy i juz mozesz leciec z czym mocniejszym jak bedziesz potrzebowal.
radziłbym odczekać dłuższy okres np pól roku i że tak powiem nie srac się.. pamietajmy iż po cyklu też należy brać hepatil a nie ze wiekszosc z nas z dniem odstawienia mety odstawiają osłonki
Napisano Ponad rok temu
ja bralem clomid odrazu przed snem i nie mialem zadnych problemow tylko rano jak wstawalem mnie troche bania bolala i nic pozatym;)INEED$ napisał/a:
erni napisał/a:
Dlatego bierze sie przed snem, mnie dodatkowo w huii bania p****** zanim usne.
ja miełem ogromne kłopoty z saśnieciem nieraz szło to łatwo ale w wiekszosci cieżko było
trzeba odczekac bynajmniej tyle ile trwal cykl , ale ja bym polecal z 3,4 miech yprzerwy!erni napisał/a:
Miech mety, czekasz 2 miechy i juz mozesz leciec z czym mocniejszym jak bedziesz potrzebowal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kłopoty ze wzrokiem po clomidzie występowały jak kiedyś ludzie na odblok startowali z dawka udrzeniowa 300-400mg ed, teraz juz mało kto to stosuje. Przy dawkach 50-100mg ed mało kto odczuwa kłopoty ze wzrokiem. A jeśli już się zdarzą to na pewno po zakończeniu odbloku/zmniejszeniu dawki wszystko wróci do normy.dajcie znac czy poza bólem głowy po clomidzie wzrok za dnia byl spoko (jestem drukarzem....) i czy po cyklu sie nie pogorszyl znacznie....
Napisano Ponad rok temu
kłopoty ze wzrokiem po clomidzie występowały jak kiedyś ludzie na odblok startowali z dawka udrzeniowa 300-400mg ed, teraz juz mało kto to stosuje. Przy dawkach 50-100mg ed mało kto odczuwa kłopoty ze wzrokiem. A jeśli już się zdarzą to na pewno po zakończeniu odbloku/zmniejszeniu dawki wszystko wróci do normy.dajcie znac czy poza bólem głowy po clomidzie wzrok za dnia byl spoko (jestem drukarzem....) i czy po cyklu sie nie pogorszyl znacznie....
To dobrze bo wiadomo oczy sa mi potrzebne do pracy ( i nie tylko.....bo bym efektow nie widział....hehe).