Mam pytanko proszę o pomoc :)
Napisano Ponad rok temu
Mam do was pytanko właśnie zaczynam swoją przygodę z tym sportem i mam kilka pytań do profesjonalistów a mianowicie :
Mam skończone 17 lat i chciałbym zacząć profesjonalnie ćwiczyć...Sprzętu może nie mam rewelacyjnego.. posiadam ławeczkę prosty gryf oraz 90 kg obciążenia ,hantle po 20 kg na 1. W nieodległej przyszłości planuje zakup łamanego gryfu oraz dodatkowych obciążeń.
Moje pytanko ćwiczę już dość intensywnie od 2 tyg. mianowicie 3x w tyg. po 2 godzinki staram sie wykonywać ćwiczenia na różne partii mięśni..
Planuje w najbliższym czasie zakupienie Kreatyny w tabletkach i HMB dla poprawienia efektów i skuteczności kreatyny...Czytałem troszkę o tym w internecie i chciałbym wypróbować te odżywki/wspomagacze przez jeden cykl... I moje pytanko czy jest to wskazane dla osoby w takim wieku jak ja ? Jeśli nie to jakie są przeciwwskazania...Jeśli możecie doradźcie mi jakoś będę ogromnie wdzięczny...Z góry dzięki wam..
Pozdrawiam Daniel.
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
na kreatynę jest jeszcze za wcześnie,nie chodzi mi tu o twój wiek lecz staż,na poczatek ułóż sobie jakaś dietę,a kreatynę gdzieś przynajmniej po 5-6 miesiącachWitam serdecznie jestem nowym użytkownikiem tego forum.
Mam do was pytanko właśnie zaczynam swoją przygodę z tym sportem i mam kilka pytań do profesjonalistów a mianowicie :
Mam skończone 17 lat i chciałbym zacząć profesjonalnie ćwiczyć...Sprzętu może nie mam rewelacyjnego.. posiadam ławeczkę prosty gryf oraz 90 kg obciążenia ,hantle po 20 kg na 1. W nieodległej przyszłości planuje zakup łamanego gryfu oraz dodatkowych obciążeń.
Moje pytanko ćwiczę już dość intensywnie od 2 tyg. mianowicie 3x w tyg. po 2 godzinki staram sie wykonywać ćwiczenia na różne partii mięśni..
Planuje w najbliższym czasie zakupienie Kreatyny w tabletkach i HMB dla poprawienia efektów i skuteczności kreatyny...Czytałem troszkę o tym w internecie i chciałbym wypróbować te odżywki/wspomagacze przez jeden cykl... I moje pytanko czy jest to wskazane dla osoby w takim wieku jak ja ? Jeśli nie to jakie są przeciwwskazania...Jeśli możecie doradźcie mi jakoś będę ogromnie wdzięczny...Z góry dzięki wam..
Pozdrawiam Daniel.
Napisano Ponad rok temu
na kreatynę jest jeszcze za wcześnie,nie chodzi mi tu o twój wiek lecz staż,na poczatek ułóż sobie jakaś dietę,a kreatynę gdzieś przynajmniej po 5-6 miesiącach
Dietkę mam taką lekką ułożoną według książki...A jakąś inną odżywkę polecasz ? Lub coś co wspomoże efekty?
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
gainer,witaminy,możesz tez białko dorzucić do tegoDietkę mam taką lekką ułożoną według książki...A jakąś inną odżywkę polecasz ? Lub coś co wspomoże efekty?
Napisano Ponad rok temu
gainer,witaminy,możesz tez białko dorzucić do tego
Dobra dzięki Ci wielkie za radę
Pozdrawiam