trenadrol
Napisano Ponad rok temu
co sądzicie o ph trenadrolu?? warty jest zdrowia że tak ujmę??
Strasznie podnosi ciśnienie... przy wiekszych dawkach np 6tab/dziennie nie to wytrzymania. Daje dobrego kopa siłowego i dobrze uwidacznia zyły. Polecam dodac inny PH oraz duże ilości białka. Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha a jak on ma się w stosunku do masy?zależy mi prawie wyłącznie na zwiększeniu masy i jeszcze chciałbym wiedzieć czy takie same osłonki witaminy i minerały mam stosować jak na cyklu na metce?i jakie skutki uboczne może wywołać? sorki że tyle pytań ale na ph nie znam się zbytnio a nie chce się brać za coś o czym nie mam zbytnio pojęcia. pozdrawiam
dlugo falowe skutki uboczne nie sa jeszcze znane poniewarz srodek ten jest stosukowo mlody. ale czesto slyszy sie opinie ze skutki uboczne porownywalne jak na sterydach.
jest to silny PH i szybko blokuje (cykl nie powinien trwac wiecej niz 5 tygodni)
Slyszalem duzo pozytywnych opini na temet trenadrolu typu duzo bez tluszczowej masy ale wszystko zalezy od organizmu.
oczywiscie odblok i oslonki , witaminy ,diete trzeba zachowac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam Serious Nutrition Solutions Inhibit-E ( nie wiem czy jest dostepny w PL )
Poszukaj 6-OXO ErgoPharm podnosi znakomicie poziom testosteronu po cyklu i na 100% jest w PL.
ALRI Restore jest OK.
Advanced Muscle Science Arom-X powinno być dostepne w PL. Jezeli nie bedzie to znajdz sklep ( polski ) w UK w ktorym dostaniesz na 100% tak samo jak PCT Xtreme.
Jezeli cykl bedzie na jednym PH i przez okres 4tyg to wydaje mi sie ze mocny Tribulus i ZMA wystarczy, dodasz cykl na kreatynie i bedzie dobrze.
Napisano Ponad rok temu
no omnadren to jest moim zdaniem najlepszy steryd efekty są rewelacyjne pod warunkiem że na cykl i na utrzymanie tej masy po cyklu wydasz całą wypłate A co do mojego cyklu zdecydowałem się jak na początek wziąć bad ass mass z alri do tego produktu też trzeba mieć odblok i jak myślisz novedex XT z gasparii bedzie odpowiedni?albo jak bys mógł polecić coś tańszego w miare. PTC z xtreme anabolic w żadnym sklepie nie mogę znaleść a clomid odpada bo niemam dojścia. pozdro
ten bad ass mass to anabolizer i niektorzy nie uwazaja go za prohormon. on sam w sobie powinien zwiekszac poziom wolnego testosteronu. Ale dawj relacje z tego cyklu( najlepiej ze zdjeciami HE HE HE ) moze bedzie warty zachodu. jestem ciekawy dzialania tego produktu bo slyszy sie mieszane opinie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no anabolizer ale pod ph podchodzi. Ten cykl bedzie trwał 6 tyg z czego to ph będe używał 30 dni reszta cyklu to kreatyna. Więc myślisz że jak 30 dni bede stosował to nie bedzie trzeba odbloku tylko wystarczy dobry tibulus i ZMA??chyba że zrobie sam cykl na tym ph a po 30 dniach jak skończe ph wrzuce tribulus ZMA i kreatyne?(oczywiście gainer i białko cały czas)
kreatyna sie dosc dlugo rozkreca to moze lepiej okolo dziesiec dni przed skonczeniem bad ass mass ja wrzuc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Novedex powinien wystarczyc ale nie wiem dokladnie jak z tym anabolizerem, moze niech Mac406 Ci doradzi. No i czekam na relacje z cyklu. sam myslalem zeby cos sobie ulozyc i skorzystam z twoich relacj. zastanawiam sie nad epistane bo to slaby PH i odblok jes nie potrzebny.dość dobry pomysł i chyba tak zrobie a co do tego odbloku to teraz nie wiem czy kupić odblok czy raczej niema sensu jak robię cykl 4 tyg i na jednym ph bo jak nie trzeba to kupie tylko tribulusa i ZMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cykl powinienem zacząć 1 w najgorszym wypadku 10 styczeń bo przed CYKLEM chce zrobić 2 tyg przerwy na regeneracje no i święta sylwester dobry okres na regeneracje relacje zdam jak najbardziej weznę po cyklu ten nowedex i do tego ZMA prawie tyle samo mnie wyniesie co dobry tribulus i zma a przynajmniej mam pewność [POZDRAWIAM
Zakoncz cykl Nowadex`em i nie kupuj wtedy ZMA tylko zainwestuj kase np w dwie puszki BSN NO XPLODE. NO XPLODE zacznij brac tydz przed zakonczeniem cyklu na PH.
Ja po cyklu na Trienbolone ( PH ) i Methandrolu 50 ( PH ) wrzuciłem Retain2 ALRI i NO XPLODE oraz CELLMASS z BSN i bez zadnych efektow straty siły/masy robiłem swoje.
Wiekszość osob na odbloku dostaje tradzik wiec 50-60mg cynku na noc.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
DZIĘKI ZA POMOC I POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a bym zapomniał jeszcze chciałem się dowiedzieć czy samo białko mi wystarczy czy gainer też powinienem zakupić?
Nie mam pojecia jaką masz mase ciała i czy interesuje Cie masa czy dobra jakość mięśnia.
Zaraz Tobie odpowiem :
Gainer zwiekszy Twoja mase ciała ale duże prawdopodobienstwo ze Cie otłuści.
Na proteinie idzie czysty mięsień.
Warto czasami sie troszke przymasować w końcu idzie zima.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pisałes ze masz kreatyne mono to moze zrób tak 3tyg przed koncem cyklu na PH wrzuc mono zaraz po cyklu na PH wrzuc NO XPLODE.
Ostanio widzialem super efekty na kreatynie ale w takim zestawie :
1-6 Kreatyna Mono
6-12 Kreatyna Jabłczan
12-18 Kreatyna Cell Pump
Cykl robili juz starzy wyjadacze..... warto wyprobować.
Wiem że odbiegam z moimi wypowiedziami od innych na forum ale juz tak jest i tak będzie...
Pzdr