ektomorfik - cykl z
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
2. Katuje triceps, gdyż jako że jestem ektomorfikiem nie powinienem wykonywać ćwiczeń izolowanych;
3. Nie bulwersuj się, no chyba że koksy na Twoją psychikę tak działają
Napisano Ponad rok temu
Nie gadaj ze 40km z buta idzieszNiedziela
Spacerek 40km
Nie czaje co to ma byc ale jak cos w tym stylu to zrezygnuj z tego wkoncu mase chcesz robic....
40km
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Nie gadaj ze 40km z buta idzieszNiedziela
Spacerek 40km
Nie czaje co to ma byc ale jak cos w tym stylu to zrezygnuj z tego wkoncu mase chcesz robic....
40km
To jeszcze pikuś Jak byłem w podstawówce, to już biegałem w pół maratonach, potem jakoś znudziło mi się.. ale forma i zapał chodziarza został I chyba faktycznie ograniczę się do 7-10km, a przynajmniej będę się starał, bo ciężko mi nic nie robić..
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
lool przez to chodzenie tez duzo splasz wez lepiej zamiast chodzenia siedz w domu najedz sie albo nad rzeczke sie opalac!
Dobra rada, bo coś nie wierzę że cynk załatwi sprawę a szkoda kasy wydawać w lato na solarkę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokladnie , ramzes ma racje! to sie nie dziwie ze nic nie idzie ci masy jak dziennie chodzisz po 40 km zamiast tego chodzenia siedz w domu jedz duzo i chodzn a silownie , zobaczysz efekty:]zamiast za meta sie lapac wez lepiej se diete uloz kup jakies suple i uloz normalny trening
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no taksiedz w domu duzo jedz i spasniesz sie jak swinia
no jak ty mysllisz ze mozna jesc tylk osame tluste rzeczy i przytyc jak swinia siedzac w domu i chodzac na silownie to rzycze powodzenia , jak ona ma zero masy to nawet i ten tluszcz by mu sie przydal! a tak w ogole nie przytyje tak jak mowisz poniewaz ma szybka przemiane materi;) pzdr
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
dokladnie , ramzes ma racje! to sie nie dziwie ze nic nie idzie ci masy jak dziennie chodzisz po 40 km zamiast tego chodzenia siedz w domu jedz duzo i chodzn a silownie , zobaczysz efekty:]zamiast za meta sie lapac wez lepiej se diete uloz kup jakies suple i uloz normalny trening
Bez przesady Panowie, codziennie to nie ale tylko raz w tygodniu. Ale faktycznie ograniczę to, do 10km. A co do treningu to możecie powiedzieć co z nim jest nie tak? Według mnie jest w miarę ok, jedynie mam problemy z ukończeniem go w środę, ale daje radę kosztem nieco dłuższych przerw.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zle ulozenie , ja kdla ciebie to za mocny trening!Środa - Plecy + barki
to samo , nie rob bica z tricem tez jak dla ciebie zle polaczenie!Piątek - Biceps + tricep
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
A musisz wogole chodzic po co ci to idz nad rzeczke i tyle styknie
Chciałbym ale nie potrafię, nawet jak mam czekać na busa 15 minut to mi się nie chce i biegnę do domu lub idę na kolejny przystanek..
Jeszcze warto dodać że mam taką przemianę materii, że nie ma dnia bym 2 razy sobie nie posiedział na porcelanie (nie przejadam się!). A moja gigantyczna łapa, pewnie jest spowodowana tym, ze długość reki u mnie to 86cm... chyba nie muszę komentować
Szaqus to jakbyś przekształcił mi trening? Bo jak będzie lepiej ćwiczyć 4 czy może 5 razy w tygodniu to niema sprawy. Może wtedy nie bede miał czasu zeby łazić
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
POn Klata +Tric
SR Bary + nogi
PT Plecy + bic
Nóg nie mogę ćwiczyć i za bardzo nie wiem, jak te ćwiczenia co teraz robie rozplanować według takiego podziału, gdyż w to co robie w dużej mierze nie są ćwiczeniami izolowanymi.
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
rx-czasowo odposc diete jedz 5-6 razy na dzien i to na co masz chec,jak niemasz apetytu wez 100 mietka i styka(zbedny tluszcz zawsze mozna zgubic)ja wazylem 62kg przy 183cm a teraz mam kolo 100 kg i jest mi malo!!!!!!!ch*** w zezbe masa to podstawa,pamietaj zezbe zawsze zrobisz
Dzięki, mietka już mam ale czekam z wszystkim do poniedziałku by wszystko miało ręce i nogi. Najbardziej martwi mnie, mój trening tak krytykowany.. ale jakoś rozpisać go na dni według podziału na partie ramzes17, nie trzyma się kupy bo robi mi się dużo ćwiczeń w jeden dzień a w drugi mało, no i ciężko wyczuć na co bardziej jest ćwiczenie jak pracuje większa liczba grupa mięśni.
Napisano Ponad rok temu
chyba ze jeszcze mozesz pujsc w czwartek i kaptury zrobic:D pzdr
Napisano Ponad rok temu
tak 3 razy starczynajlepiej cwicz tak jak napisal ramzes 3X w tyg!
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
najlepiej cwicz tak jak napisal ramzes 3X w tyg!
no ok nie ma problemu moge i 4 ale nie wiem jak wykonywane przezmnie cwiczenia podpiac pod dane dni;
Pon Klata +Tric
Wt Bary
Cz Kaptury
PT Plecy + bic
1.Wyciskanie sztangi na prostej ławce 4 serie - progresja
2.Wyciskanie sztangi głową w dol 4 serie - progresja
3.Rozpietki na prostej lub skosie 3 serie lub sprężyny
4.Podciąganie na drążku nad chwytem 4 serie
5.Podciąganie na drążku podchwytem 4 serie
6.Unoszenie tułowia z nogami na ławeczce 4
7.Podnoszenie sztangi stojąc w szerokim uchwycie do brody 3 serie
8.Wznosy hantli na prostych rekach stojąc 4 serie
9.Hantle w uchwycie młotkowym 4serie
10.Hantle 4 serie
11.Pompki 2 serie
12.Wyciskanie sztangi leżąc w wąskim uchwycie 4 serie
Jak ktoś ma chwile niech poszczególne numery ćwiczeń podepnie pod dni, bo ja już głowy do tego nie mam.