Będą powiązane. Na imprezach krajowych ( 4 sztuki ) bedą się toczyć eliminacje. Na imprezach międzynarodowych ( 2 sztuki ) inne atrakcja a w grudniu finały. Fajnie, co? :wink:Czy te mistrzostwa będą na dalszym etapie powiązane w jakiś sposób z cyklem imprez, czy będą się toczyć swoją drogą w Warszawie?
Olimp MMA-Sport nowy cykl profesjonalnych imprez MMA i K-1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na walki w formule K-1 czekam z niecierpliwością.
Pytanie: czy w ramach amatorskiej ligi MMA organizowane będą walki w formule K-1, będące selekcją do walk zawodowych - jak jest to planowane w przypadku walk chwytanych?
"eliminacje na zasadach K-1 w trzech kategoriach wagowych."- to pewne odejści od formuły K-1 :wink: , ale fajne posunięcie, które na pewno zwiększy liczbę chętnych do startu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem entuzjastą walk "chwytanych", któe takiemu laikowi jak ja przypominają po prostu- z całym szacunkiem dla wszystkich ciężko trenujących - żółwią orgię na macie.
Wprowadziliśmy limit czasowy na walkę w parterze - w przypadku braku akcji, oczywiście. Podczas ostatniego Colosseum podniosło to niebywale widowiskowość, choć jeszcze były kontrowersje związane z sędziowaniem.
Pytanie: czy w ramach amatorskiej ligi MMA organizowane będą walki w formule K-1, będące selekcją do walk zawodowych - jak jest to planowane w przypadku walk chwytanych?
Dokładnie tak będzie. I tak jak w przypadku MMA, dobrze zapowiada jący się zawodnicy będą promowani poza krajem.
"eliminacje na zasadach K-1 w trzech kategoriach wagowych."- to pewne odejści od formuły K-1 :wink: , ale fajne posunięcie, które na pewno zwiększy liczbę chętnych do startu.
Taką mamy nadzieję. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mkimura mam małe pytanko;
-czy w ramach eliminacji myślicie coś o juniorach (mam na myśli 16, 17 latków - myślę, że tacy byliby - przy prawnej zgodzie rodziców-opiekunów)
Może dobrze byłoby gdyby młodzież poczuła smak wielkiej imprezy.
Pozdrawiam
Misiek2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Mkimura mam małe pytanko;
-czy w ramach eliminacji myślicie coś o juniorach (mam na myśli 16, 17 latków - myślę, że tacy byliby - przy prawnej zgodzie rodziców-opiekunów)
Może dobrze byłoby gdyby młodzież poczuła smak wielkiej imprezy.
Pozdrawiam
Misiek2
Lepiej podrośnij i potrenuj 2 lata i będziesz startował w normalnych zawodach MMA 8)
Napisano Ponad rok temu
Lepiej podrośnij i potrenuj 2 lata i będziesz startował w normalnych zawodach MMA 8)
Słuchaj synku - pytam z czystej ciekawości.
Dwa lata nic by mi nie dało z tej prostej przyczyny, że jak ja chodziłem na judo na Wisłę to ciebie nie było w planie i nawt nie skakałeś ojcu po jajkach.
Więc, jak pytam człowieka poważnego to nie wtrącaj się między wódkę, a zakąskę.
Napisano Ponad rok temu
Panowie, spokój, bez nerwów please. Na razie chyba za wcześniej na ligę juniorów, ale mam nadzieję, że prędzej czy później do tego dojdzie. Oczywiście na zmodyfikowanych przepisach.-czy w ramach eliminacji myślicie coś o juniorach (mam na myśli 16, 17 latków - myślę, że tacy byliby - przy prawnej zgodzie rodziców-opiekunów)
Napisano Ponad rok temu
a poza tym Liga to mały off - jest ku temu inny wątek
przypominam o zgłoszeniach na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pzdr
BP
MMA Polska
Amatorska Liga MMA
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Panowie, spokój, bez nerwów please. Na razie chyba za wcześniej na ligę juniorów, ale mam nadzieję, że prędzej czy później do tego dojdzie. Oczywiście na zmodyfikowanych przepisach.-czy w ramach eliminacji myślicie coś o juniorach (mam na myśli 16, 17 latków - myślę, że tacy byliby - przy prawnej zgodzie rodziców-opiekunów)
Dzięki za odpowiedź.
Faktycznie mogłem zapytać na priva.
Poz. Misiek2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy bedzie sie mozna spodziewac jeszcze jakichs gal w bielsku???
Napisano Ponad rok temu
Pewnie kiedyś tak. Na razie plan jak wyżej. No Panowie ( i Panie ) przybywa naprawdę klasowych zawodników na galę w Warszawie. Niebawem szczegóły. :wink:czy bedzie sie mozna spodziewac jeszcze jakichs gal w bielsku???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda tylko, że na razie nie w Krakowie.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja także w końcu to juz za miesiąc :wink:Niecierpliwie czekam na rozpiske warszawskiej gali
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyniki UFC 51
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupic szorty do MMA w polsce?
- Ponad rok temu
-
I Eliminacje - Zawodowe MMA Polska (Warszawa)
- Ponad rok temu
-
colloseum w telewizji
- Ponad rok temu
-
Dla ludzi z Poznania i Wielkopolski!!! Zawody Amatorskie MMA
Guest_budo_fason_3mam_* - Ponad rok temu
-
ktoś może ma filmiki z colosseum V??
- Ponad rok temu
-
BUSHIDO Gala Sztuk Walk. Walka o pas Mistrza Europy Szczecin