Gainer Pomocy!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bierz tego syfu wez kup gainera 1 vitalmaxu albo gain bolica olimpu ale tego shitu nie bierz bo sie nie kali juz lepiej jakbys witaminy kupil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem nieraz tak robilem Z tym ze pisze mi Not Foundjak klikniesz na ten link to skasuj te gwiazdki i w zamian wpisz a l l e g r o.
Napisz jaki masz staz,czy juz cos brales.......a co mogę brać od czego nabiore masy i nie strace na refleksie i szybkości???
uluz jakas diete zapodaj gainera albo bialko do tego moze byc carbo jakies witaminki;)na poczatek wystarczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz cos pozmieniac czasem ale najlepiej tak jak w diecie mozesz tam zastapic niektory rzeczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do tego z musli to i tak wole gain bolica
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli mówisz np. o takim czymś [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]chomik00011, jak masz troche kasy to lepiej kup dobrego gainera mass xxl gainer 1 vitalmaxa albo gain bolic to sa bardzo dobre gainery nie ma sensu isc od najgorszego do najlepszego lepiej odrazu brac to co najlepsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam! Mam takie pytanie. Czy po spożywaniu tego białka link stanę się wolniejszy oraz pogorszy mi się refleks??? proszę o odpowiedź. pozdrawiam
Czesc kolego!
Jest to gainer 737. Charakteryzuje sie on niska cena i niskiej jakosci białkiem. A . zapomnialem , jest to gainer a nie jak ty napisales bialko. Bo ten gainer z bialkiem nie ma nic wspolnego. Uzywamy go w sumie po to by miec wiecej weglowodanow oraz zwiekszyc kalorycznosci.
A wiec tak reasumujac, jesli checsz bialko to kup sobie bialko (wpc, sp80) a jesli chcesz gainera to kup sobie gainera czyli mass xxl czy tam inne jakies gainer 1 np.
A jesli checsz carbo + bialko to mozesz kupic tutaj wpc , sp80 + carbo lub 737 . Bo 737 w sumie weglowodany ma dobre.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie mogę narzekać po 737. Całkiem fajne miałem przyrosty. Nawet mam kolejny zamówiony.
najwidoczniej ci brakowal kcali w diecie
Napisano Ponad rok temu
1 konkretny posilek to odpowiednik 100g gainera czyli mniej wiecej 70 g wegli i 20-30g bialka. Taki koktail jedz jak koledzy pisali wtedy, kiedy nie mozesz zjesc posilku.
Mozesz robic z woda albo mlekiem (opcja druga- lepsza smakowo ).
Pamietaj tez zeby nie jesc takiego gainera przed snem bo pojdzie w tluszcz
Pozdro!