Kolano... pomocy - szit znowu kontuzja :(
Napisano Ponad rok temu
ja sobie wczoraj kciuk wybilem boli
Napisano Ponad rok temu
jak jest bardzo wybity to idz do lekarza bo bedziesz sie meczyl dlugo jak nie az tak bardzo to po prostu daj mu czas na regeneracje i tyle (+ ewentualnie jakas masc)
odnosnie sterydow
dzieki novo ale swoja porcje deca-durabolinu dzisiaj juz wzialem :wink:
PS. z tym nandrolonem zartowalem of koz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
docentem to ja nie jestem ale chyba raczej napewno nie do chirurga tylko do ortopedy, a zdjecie w jego przypadku i tak malo da, bardziej usg i TK, ale itos juz byl u lekarza nawet dostal troszke wistrolu na kolanko
"pozatym ja mam probelmy z kolanami i nie kwicze. uprawiam sporty i powoli przechodzi. raczej chodzi o stawy ze jak cos sie stanie to potem nie da sie juz nic zrobic." a tego to juz wogule nie rozumiem
Napisano Ponad rok temu
jestem teraz w trakcie leczenia
mam nadzieje ze uda sie wrocic do pelni sprawnosci
narazie ograniczylem treningi i dojezdzam rece a nodze dam spokoj przynajmniej do konca roku
musze zaleczyc w 100% bo jak mi sie odnowi kontuzja bo zaczne trenowac za szybko to juz moge miec problemy z wroceniem do dawnej formy
w sumie kolano juz nie boli praktycznie w ogole z jednym wyjatkiem (ktory mnie martwi) boli mnie gleboko pod kolanem na calej linii jak zegne noge na max. i ja obciaze np. jak siade na kleczkach
nie robie tego bo nie chce powiekszac stanu zapalnego
byc moze jest to ostatni element ktory musi sie zaleczyc :?
jeszcze raz thx for help 8)
Napisano Ponad rok temu
"ja proponuje do Chirurga na zdjecie rentgenowskie"
docentem to ja nie jestem ale chyba raczej napewno nie do chirurga tylko do ortopedy, a zdjecie w jego przypadku i tak malo da, bardziej usg i TK, ale itos juz byl u lekarza nawet dostal troszke wistrolu na kolanko
"pozatym ja mam probelmy z kolanami i nie kwicze. uprawiam sporty i powoli przechodzi. raczej chodzi o stawy ze jak cos sie stanie to potem nie da sie juz nic zrobic." a tego to juz wogule nie rozumiem
do chirurga ortopedy zawsze sa tu kłopoty z noemnklatura
do oceny kolana to USG i złoty standard czyli rezonans badania z uzyciem promieni x jelsi chodzi o ocene apratu wiezadłowego i łękotek sa nieprzydatne (TK to tez promieni X )
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Siła mae geri
- Ponad rok temu
-
reduktory tłuszczu
- Ponad rok temu
-
coś na mocny kark
- Ponad rok temu
-
Masazi masazai
- Ponad rok temu
-
Na koncentracje... Co lepsze? i czy w ogóle?
- Ponad rok temu
-
Siłownia in da Wrocław
- Ponad rok temu
-
Ile spac
- Ponad rok temu
-
schudnac 3 kg w 1 tydzien....
- Ponad rok temu
-
Stawy