Zastanawiam się czy nie zacząć brać białka, jako składnik budulcowy. Lecz zależy mi na tym, aby w składzie białko nie miało żadnego chemicznego syfu, interesują mnie naturalne składniki, jeśli to możliwe
Z
góry dzięki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wiec zacznij jesc produkty zawierajace bialko mintaj, tunczyk, cycek, twarog itdinteresują mnie naturalne składniki
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Białko w diecie Kulturysty |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
||
L-norwalina – niebiałkowy sprzymierzeniec! |
Suplementy |
|
|
||
Sprzedam odżywki i białko |
Ogłoszenia/reklama |
|
|
||
Kupno pierwszego kettla |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Pierwsze kroki |
Rozmowy nie na temat |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_kosior_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu