Zastanawiam się czy nie zacząć brać białka, jako składnik budulcowy. Lecz zależy mi na tym, aby w składzie białko nie miało żadnego chemicznego syfu, interesują mnie naturalne składniki, jeśli to możliwe

Z
góry dzięki i pozdrawiam

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
yomon napisał
a wiec zacznij jesc produkty zawierajace bialko mintaj, tunczyk, cycek, twarog itdinteresują mnie naturalne składniki
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
siłownia a dieta dukana/biąłkowa |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Nimravus - pierwsze wrażenia |
MAGIA STALI |
|
![]()
|
||
I stało się Białko |
Dieta |
|
![]()
|
||
Liga A-1 z turniejem pierwszego kroku i sparingami - relacja |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
![]()
|
||
Białko |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_kosior_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu