Czy KREATYNA jest bezpieczna.
Napisano Ponad rok temu
Mam 17 lat i mam zamiar kupić MONOHYDRANT KREATYNY firmy VITALMAX , i w związku z tym mam pare pytań. Czy branie kreatyny jest bezpieczne i nie powoduje żadnych zmian w organizmie, jakich i w jakim czasie moge spodziewac sie efektów.
Czytałem, ze efekty są widoczne w pierwszych dniech przyjmowania krety i ze po pierwszym pełnum cyklu mozna sie spodziewac 4-6kg więcej.
prosze o odpowiedzi i ewentualne propozycje co powinienem ewentualnie dokupic.
Do tej pory brałem GAINERA 1 vitalmax i ciała mi troche przybyło ale chciałbym czegoś więcej. POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Jedz i rosnij
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
musisz pic tez duzo wody co by na nerkach nic sie nie osiadlo i spoko
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Ludzie wyobrazni troche, przeciez dzieci nie powinne brac zadnych supli, ich organizm sie jeszcze wciaz rozwija i do szczescia potrzebuje jedynie naturalnych skladnikow odzywczych.
Co do Ciebie Xander, to jak chcesz, jak bym na Twoim miejscu poczekal jeszcze z kreta conajmniej rok. Zgadza się - kreatyna jest bezpieczna, ale dla dorosłych ludzi.
Jak juz musisz cos brac to pozostan przy tym gainerze lub jakiejs odzywce białkowej i starczy + dorba dieta i jest cudo. Powiedzmy za rok se mozesz kupic krete lub cos w tym stylu.
Napisano Ponad rok temu
Ja piernicze Hauchaj jak ty masz 15 lat to sie nie dziwie. W Twoim wieku to mlesio, paciorek i spac a nie za krete sie brac a jak Ci sie nudzi to kup sobie klocki Lego
hahahahah to jest dobre stary nie zrozumiałeś chyba do końca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
o kur.wa takiego zdrobnienia jeszcze nie widziałemmlesio
Xander, kreatyna jest bezpieczna, ale z tymi przyrostami 4-6 kg to nie zawsze tak jest.
Co zrobisz jak cie rozwali o 15 kg?
a tak serio to nie sugeruj sie tym 4-6, bo mozesz zrobić 1kg, a mozesz 3. Różnie to bywa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ktos chce zobaczyc efekty są w linku w moim podpisie
a to ile sie zrobilo masy o niczym nie swiadczy
Napisano Ponad rok temu
ja tam na stakach kreatynowych zrobilem 1kg..
heh a ja sie wnerwiam ze mi na samym gainerze i białku nie idzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
stary nie zrozumiałeś chyba do końca
Nie wazne czy sobie żartował czy nie, ale jesli napisał prawde ze ma 15 lat i ze bierze krete to poprostu super...
Kain, ale ty p****** gupoty
MikolajWB3 wyluzuj. To tobie sie chyba cos poprzestawiało w główce. Uwarzasz ze branie krety w wieku 15 lat jest ok ? Kazdy lekarz powie ci to samo, ze mody człowiek (powiedzmy do 16 roku zycia) nie powinien cwiczyc kulturystyki, bo kulturystyka to dzwiganie jak najwiekszych ciezarow, ogromne przeciazenia dla stawów, mięsni itd., organizm wciąz jeszcze rozwijający sie nie powinien tego robic a nie mowie o braniu supli takich jak kreta !! W tym wieku dzieci (bo 15 lat to jeszcze dziecko) powinne chodzic na basen, grac w pilke, na rowerze jezdzic a nie dzwigac ciezary.
Dałes mi ostrzezenie niby za co ? Poradziłem Xander'owi ze gdybym byl na jego miejscu to bym jeszcze poczekal z kretą. Wypowiedzialem swoja opinie, po to jest to forum, a on moze zrobic co uwaza, to jego sprawa. A ty mi dales ostrzezenie za to ze moj post nic nie wniósł do tematu ? Ty sie dobrze czujesz ? Wsadź sobie to ostrzeżenie w d***.
Xander faktycznie na krete organizmu nie trzeba przygotowywac, nie chodzi o to ale jestes pewny ze juz musisz ja brac ? Młody jeszcze jestes. Pozatym nic nie napisales jaki masz staz. Krete sie raczej bierze jak sie cwiczy naprawde dluuuugo i w pewnym momencie osiaga sie stagnacje, to bierzesz krete by dalej isc w góre. W ten sposób mozesz naprawde dostrzec działanie krety.A nie ze zaczynasz cwiczyc, i odrazu zapodajesz krete by widziec lepsze efekty. W ten sposób tylko zmarnujesz kase.
Zamiast krety wcinaj duzo czerwonego miesa, ono zawiera krete węc dostarczysz ja do organizmu w naturalny sposób (oczywiście nie w takich ilościach jak przy suplementacji).
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jest całkowicie bezpieczna ta która się nie wchłonie organizm przekonwertuje do kreatyniny i wydali z moczem. Czyli jak zjesz za dużo to będziesz częściej biegał do kibelka i w porywach to wysiusiasz.Czy kreta jest bezpieczna
Kurcze właśnie sobie przypomniałem jak mi kolana grały jak wrzucałem pierwszego tabsa kredki. Pękałem jakbym żarł bóg wie jaki kox. Do dziś z tego nie moge pełna polewka hehe.
Napisano Ponad rok temu
I wątpie zeby ktos cie usuchał i nie brał krety i nie cwiczył kulturystyki w wieku 15 lat !
Wsadź sobie to ostrzeżenie w d***.
Lol z Ciebie