Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
branie krety w wieku 15 lat jest ok ? Kazdy lekarz powie ci to samo, ze mody człowiek (powiedzmy do 16 roku zycia) nie powinien cwiczyc kulturystyki, bo kulturystyka to dzwiganie jak najwiekszych ciezarow, ogromne przeciazenia dla stawów, mięsni itd., organizm wciąz jeszcze rozwijający sie nie powinien tego robic a nie mowie o braniu supli takich jak kreta !! W tym wieku dzieci (bo 15 lat to jeszcze dziecko) powinne chodzic na basen, grac w pilke, na rowerze jezdzic a nie dzwigac ciezary.
Napisano Ponad rok temu
to idealny na rozpoczecie treningu wg. mnie. Taki 15 latek nie dzwiga nie wiadomo jakich ciezarow, wiec stawy nie ucierpia tak na tym
wypraszam sobie - jak na swój wiek jestem naderrozwinięty możesz mi wieżyć albo nie ja wiem swoje że nie koleguje sie z dzieciakami w moim wieku i mam brode(bo 15 lat to jeszcze dziecko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kain, ale ty p****** gupoty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja Kain
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Kain nie moge sie zgodzic
to jest aminokwas, w jedzeniu tez go znajdziesz
Sam argument nie bierz kreatyny bo jestes za mlody do nikogo nie przemowi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
święta racja. Mój kumpel kiedyś powiedział, ze białko bierze, to mu koleś zaserwował wykład na temat tego na ile organow to szkodzi i wyszło na to, ze będzie bardziej kaleki niz po kilku cyklach koksu.wystarczy zeby zobaczył jakies pudło od gainera to juz by ci powiedzał zebys tego nie brał
a to tylko dzięki temu, że ma tyle kasyTaki Arnold dziabal juz w tym wieku koks i jak dotad jeszcze zyje
Napisano Ponad rok temu
nie moge byc w kazdym temacieJoks - szkoda ze współpracujesz z ludźmi co doradzają 15 latką krete i kickuja z forum bo ktoś ma inne poglądy i dlatego że ktoś opowiada sie za tym by troche uważac z suplami, szczególnie jak sie jest bardzo młodym.
MikolajWB3 załozyłem drugie konto bo nie dałes mi okazji do tego by odpowiedziec na atak
Pociesze cie jednak ze na tym forum nie bede juz pisał bo zachowujesz sie jak gówniarz
fakt przesadzil ja ludzia z ktorymi sie nie zgadzam nie banuje ich lecz rozmawiam dalej do wyjasnienia czyje poglady sa sluszne. potyczki slowne na temat swoich tez to jedno a lamanie w razacy sposob regulaminu to drugie. wiec to logiczne ze zalozyles drugie konto bo pierwsze zablokowal z zadnego waznego powodu. wiec mozesz pisac co chcesz jesli nie bedzie to kogos obrazac i tak przeciez zrobiles przedstawiajac swoj tok myslenia. bana zdejmuje bo lekko nie uzasadniony. i jakbym ja mial banowac za to ze nie zgadzam sie z kims to by sie dopiero dzialoOk. nie wolno miec dwóch kont!
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Joks - szkoda ze współpracujesz z ludźmi co doradzają 15 latką krete i kickuja z forum bo ktoś ma inne poglądy i dlatego że ktoś opowiada sie za tym by troche uważac z suplami, szczególnie jak sie jest bardzo młodym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jestes nowy na forum CZYTAJ ! |
Sterydy i Prohormony | Guest_KoT_* |
|
![]()
|
|
Stopa sportowca - dowiedz się czym jest! |
Porady |
|
![]()