Activita
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ACTIVITA TRIBUACTIV B6
(ważne kto wie czy to dobre niech pisze) ACTIVITA DIBENCOZIDE B-COMPLEX
Nie chcę się przejechać jak na testowaniu produktów BIOTECHA
Napisano Ponad rok temu
teoretycznie najlepszy sklad z dostepnych dibencodize na rynku (treca,megabola)ACTIVITA DIBENCOZIDE B-COMPLEX
zadna rewelacja patrz nawet na cene w odniesieniu do innych tribulusow, cynk i magnez nie sa w postacji chelatowACTIVITA TRIBUACTIV B6
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CO BRAĆ ŻEBY MNIE ROZ*EBAŁO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na serio to tak jak reszta Ci pisze, dieta, gainer lub carbo, białko jeśłi brakuje go i jakies witaminy a potem kreatyna/stacki
Napisano Ponad rok temu
a teraz troszeczke z innej beczki, lepiej gainera z zawartościa białka do 40% czy "czystego" gainera i np do tego bialeczko ostrowii??
dzieki pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cherubianin carbo + bialko uniwersalne kreatyna od 6 miesiecy. dextroze sobie daruj ewentualnie tauryna
dzieki, w jakich ilosciach i ile razy dziennie stosowac carbo przy wadze 65 kg? polecano mi po posilku(obiedzie) po silowni i przed snem tylko nie wiem w jakich ilosciach, białko natomiast ok 1,5-2g na kg masy ciala 45 min po silowni, odnosnie wypowiedzi dotyczacej kreatyny to zabardzo nie wiem o co chodzi mozesz mi wyjasnic "kreatyna od 6 miesiecy" prosilbym tez o podanie jakiejs sprawdzonej kreatynki ktora daje najwieksze efekty i myslalem jeszcze glutaminie do kreatynki??!! pozdro
Napisano Ponad rok temu
w jakich ilosciach i ile razy dziennie stosowac carbo przy wadze 65 kg?
widzisz to zalezy od brakow w diecie a skoro tak mowisz to jej nie masz wiec idz do dzialu odzywianie i popros to ci sklepia cos i wtedy bedziesz wiedziec ile braknie podzielisz na 2 porcje i tyle by je bral po treningu i przed jesli bys chcialtylko nie wiem w jakich ilosciach
koledze zapewne chodzilo o to ze po 6 miechach mozesz dziabnac sobie ja uprzedzil cie bo nie wiemy jaki masz staz? powiesz nam jaki wtedy bedziemy mogli ci lepiej cos doradzic.o co chodzi mozesz mi wyjasnic "kreatyna od 6 miesiecy"
bialko w zaleznosci jakie bedziesz miec, ale najpierw proponuje zajrzec do dzialu odzywianie po diete i o uzupelnienie profilu o staz i wtedy bedziem dzialac.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kiedy gainer?
- Ponad rok temu
-
szybka ankieta
- Ponad rok temu
-
bialko i gainer
- Ponad rok temu