z czego dieta?
Napisano Ponad rok temu
waga: 92
staż: 3.5 roku
wiek:18
biceps: 42
pas: 92-95
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre źródła białka:
Chudy nabiał,odzywki białkowe, cielęcina,dziczyzna,chude wędliny dobrej jakości ryby (najlepiej mórz północy),jajka (polecam cale),drób,szczególnie piersi kurze i indycze,wołowina, soja,
Unikaj:
Kiełbasy, parówki, wieprzowiny,
Złe:
Konserwy mięsne jakiekolwiek
WĘGLODOWANY:
Dobre źródła węglowodanów:
Otręby, płatki, warzywa, owoce, ryż brązowy biały preparowany, kasza, miód, chleb razowy ,carbo
Unikaj:
Dżemy, jogurty słodzone, słodycze
Złe:
Biały chleb, bułki, serki słodzone
TŁUSZCZE:
Dobre źródła tłuszczy:
Avocado, tłuste ryby północnych mórz, oliwa z oliwek, tran, siemie lniane
Unikaj:
Tłuszcz zwierzęcy nasycony
Złe:
Margaryny, pokarmy smażone zbyt długo
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Co lepsze FBW czy trening poszczególnuch parti? |
Trening dla średniozaawansowanych |
|
|
||
Dlaczego ręka-młot? |
COMBAT |
|
|
||
od czego najlepiej zaczac... |
Samoobrona |
|
|
||
Dlaczego Trizer jest tak skuteczny? |
Suplementy |
|
|
||
Pytanie szczegółowe odnośnie Tajskiego boksu w Warszawie |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bialko sojowe
- Ponad rok temu
-
Do oceny
- Ponad rok temu
-
Siemie
- Ponad rok temu
-
Czy sa tabletki ( z witaminami ) wspomagajace przyrost masy?
- Ponad rok temu
-
Z czym ryz?
- Ponad rok temu
-
PYTANIE???????? "CUKIER" + "WPC 80"
- Ponad rok temu
-
Maślanka
- Ponad rok temu
-
jak przygotowywać białko
- Ponad rok temu
-
Mam pytanie jedno
- Ponad rok temu
-
Węglowodany
- Ponad rok temu