a wiec cwicze juz na silce ponad 2 lata mam lat 17 w klatce 112 cm w lapie 37 jak narazie nie dam zdjec poniewaz mialem zabieg na noge i chodzic nie moge ostatnio robilem duze przerwy od treningu mam diete weglowodanowo bialkowowa i ostatnio kupilem kreatyne dextroze i mass xxl ale to nie dalo mi zadowalajacych efektow daze do tego by widac efekty zaskakujace i chcialem aby ktos mi poradzil co mam kupic nie zwarzajac na pieniadze i chcialbym zeby to bylo w jednym opakowaniu a nie rozne zestawy i zeby to nie byly sterydy oczekuje na dlugotrwale efekty  a jeszcze waze 78 kg mam 180 wzrostu i wygladam nawet dobrze moim zdaniem i zeby mi dalo waskularyzacje zyl
 a wiec cwicze juz na silce ponad 2 lata mam lat 17 w klatce 112 cm w lapie 37 jak narazie nie dam zdjec poniewaz mialem zabieg na noge i chodzic nie moge ostatnio robilem duze przerwy od treningu mam diete weglowodanowo bialkowowa i ostatnio kupilem kreatyne dextroze i mass xxl ale to nie dalo mi zadowalajacych efektow daze do tego by widac efekty zaskakujace i chcialem aby ktos mi poradzil co mam kupic nie zwarzajac na pieniadze i chcialbym zeby to bylo w jednym opakowaniu a nie rozne zestawy i zeby to nie byly sterydy oczekuje na dlugotrwale efekty  a jeszcze waze 78 kg mam 180 wzrostu i wygladam nawet dobrze moim zdaniem i zeby mi dalo waskularyzacje zyl   czekam na odpowiedzi i drugie pytanie czy horse power daje efekty czy nie ??
 czekam na odpowiedzi i drugie pytanie czy horse power daje efekty czy nie ??  

]=+-:::...
]=+-:::...
 :D
:D 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook