Jaki trening ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brakuje ci kcl z diety ktore zapewnial ci mass xxl. zacznij jesc 1 posilek wiecej lub inne potrawyCwiczyłem wcześniej z mass xxl to bardzo duze przyrosty miałem
to nie od tego, nadal miescisz sie w przedziale masowymPowtórzeń robie mnie wiecej 8-10.
oprocz ilosc potworzen wazny jest rowniez odpoczynek. na mase 2-3 minuty.i mam pytanie na co trenig wykonuje ?? Na mase , siłe czy rzeźbe
??
sila 1-5 ruchow, czesto z dobiciem ze ktos staje za toba i pomaga robic 2 ostanie powtorzenia ale tylko w fazie wyciskania (opuszczac musisz sam ciezar) i dlugo przerwy 5 min. masa to przedzial 12-8 i przerwy 2-3 minuty. wazna sa rowniez cwiczenia. na mase cwiczenia podstawowe z uzyciem sztangi itd. na sile to znow zalezy co chcesz poprawiac jesli wycisk klatki to powinno sie zmienic niektore cwiczenia i wrzucic skoks w dol na klatke, waski na trica, pompki na poreczach. i wzmocnic przednie barki. ogulnie za maly staz jak na trening silowyProsze was o odpowiedz plz i chciałbym sie dowiedziec dokładnie jak cwiczyc na siłe i na mase
30 sek do max 1 minuta przerwy. powtorzenia z zakresu 20-15. uzywamy cwiczen izolowanych czyli sztangielki, wyciagi przeciwnie wiec niz do masy gdzie dobieramy takie cwiczenie by angazowalo jak najwiecej partiiRzeźbe tez mozecie mi opisac ale najpierw to wczesniejsz
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zarówno między ćwiczeniami jak i seriami? czy między seriami mniej?oprocz ilosc potworzen wazny jest rowniez odpoczynek. na mase 2-3 minuty.
Napisano Ponad rok temu
takzarówno między ćwiczeniami jak i seriami?
tylko w przypadku kapturow,lydek,przedramion to max 1 min