Czy cos urosne ?
Napisano Ponad rok temu
- Plateczki Owsianeczki + 300 ml mleczka + 2 Jajeczka + Olej
II Posilek
- 3 Kanapki w Szkole + Jak Jest Hajs Banan Albo Jogurt
III Posilek
- Obiad W Szkole ( Obiad jak Obiad Kotlet + Kartofele xd ) <-- Nie do usuniecia
IV Posilek
- Jakas przekaska ( Np Jabłko, Banan)
Trening...
V Posilek
Banan W Szatni bezposrednio po treningu
VI Posilek (30 minut po treningu)
Ryz (lub makaron, kasza, po prostu wegiel) + Bialko (np.Tunczyk , Cyc Kuraka) + Olej
VII Posilek
Ser Bialy + Olej
To na tyle OPinie :
Napisano Ponad rok temu
kanapki tez mozna by zastapic bo pewnie sa ze zwyklym chlebem, a niewielki wydatek i masz posilek dity masowej
wiec tak oblicz zapotrzebowanie kalryczne dodaj + 500-700 Kcal i ukladaj dalej
WTF ?

Napisano Ponad rok temu
przecież kotlet to schab albo kurczak w panierce z jajka i bułki t, i jak chcesz żeby był jeszcze bardziej odżywczy zadbaj aby był pieczony zamiast na oli słonecznikowym to na oli z oliwek, i na x2 panierce z samych żółtek..
Oprócz jakości dbaj też o ilość
Czym więcej tym lepiej. Staraj się po każdym posiłku być sytym i nie jeść byle czego.
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
nolva czy jakies atd? |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||
Czy ktoś wybiera się w wakacje do brazylii? |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|
||
Kielce- czy jest jakieś BJJ/MT? |
CROSS-BUDO |
|
|
||
czy już czas na kreatyne ?? |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
czy judoga musi byc szybki?? |
JUDO |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Czy oby napewno ryż..- Ponad rok temu
-
jaka dieta?- Ponad rok temu
-
Dieta na redukcjie i rzeźbe Pomocy- Ponad rok temu
-
Powrót na siłownie pomocy- Ponad rok temu
-
Dieta na rzeźbe- Ponad rok temu
-
Czy dobrze ułożyłem dietę?- Ponad rok temu
-
Dieta do oceny 65- Ponad rok temu
-
pomocy :P potrzebuje rady :P- Ponad rok temu
-
dieta początkującego-pomocy;]- Ponad rok temu
-
Kim ja jestem ? ;>- Ponad rok temu




Ponad rok temu
