CP
Napisano Ponad rok temu
Wogóle ile najdłużej można Cp brać w 1 cyklu??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
a stacki?kreatyne mozesz i z powodzeniem stosowac dlugoterminowo...

Napisano Ponad rok temu
IMO wszystki formy kreatyny oraz stacki na niej oparte powinno stosowac sie cyklicznie
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
 nie stwierdzono zadnych efektow ubocznych przy dlugoterminowym dawkowaniu kreatyny. a dawkowali ja o wiele dluzej niz 10 tyg. i wkoncu pamietac nalezy ze mono to glownie sygnal anaboliczny dla miesni (z racji zatrzymywania wody) oraz co wazne woda rowniez powstrzymuje katabolizm (kortyzol nie moze dostac sie do miesni ktore sa wypelnione woda) tak wiec odczucia kreatyny po kilku tygodniach nie beda juz tak rewelacyjne w sensie nie bedzie wtedy czuc samej kreatyny ale dalej organizm bedzie w fazie "budulcowej" i przy odpowiednich suplach i diecie napewno bys to wykorzystal. tak to miej wiecej wyglada ale z obiektywnego punktu nie jestes napewno jakims specjalista wiec jednak takie wykorzystanie diety,treningu w twoim przypadku wydaje sie byc watpliwe wiec przemysl to...bo niemasz chyba takiego stopnia zaawansowania by moc wykorzystac zwiekszony anabolizm przez organizm bez zadnych dodatkowych supli (bialka,gainera,witamin)
 nie stwierdzono zadnych efektow ubocznych przy dlugoterminowym dawkowaniu kreatyny. a dawkowali ja o wiele dluzej niz 10 tyg. i wkoncu pamietac nalezy ze mono to glownie sygnal anaboliczny dla miesni (z racji zatrzymywania wody) oraz co wazne woda rowniez powstrzymuje katabolizm (kortyzol nie moze dostac sie do miesni ktore sa wypelnione woda) tak wiec odczucia kreatyny po kilku tygodniach nie beda juz tak rewelacyjne w sensie nie bedzie wtedy czuc samej kreatyny ale dalej organizm bedzie w fazie "budulcowej" i przy odpowiednich suplach i diecie napewno bys to wykorzystal. tak to miej wiecej wyglada ale z obiektywnego punktu nie jestes napewno jakims specjalista wiec jednak takie wykorzystanie diety,treningu w twoim przypadku wydaje sie byc watpliwe wiec przemysl to...bo niemasz chyba takiego stopnia zaawansowania by moc wykorzystac zwiekszony anabolizm przez organizm bez zadnych dodatkowych supli (bialka,gainera,witamin)

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
 mimo ze lepiej byloby pojechac cyklicznie czyli kilka tygodni i przerwa
 mimo ze lepiej byloby pojechac cyklicznie czyli kilka tygodni i przerwa

Napisano Ponad rok temu
buehehehz kreatyna to cos jak z saa niektorzy w ogule nie schodza z cyklu
reszta to o to wlasnie mi sie rozchodzilo, wiadomo ze na tym forum wiekszosc pytajacych o mono interesuje masa
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no chyba ze jest to CP którego zjem dziś tak z 50g ?przed treningiem je stosujemy zeby pomoc ich moc
może pompa sie pojawi?

Napisano Ponad rok temu
no chyba ze jest to CP którego zjem dziś tak z 50g ?przed treningiem je stosujemy zeby pomoc ich moc
może pompa sie pojawi?
Sugerujesz, że CP to tandeta?!

Napisano Ponad rok temu
dzis brałem Shock therapy podobno rusza nawet umarłego
niestety po 40 min od spożycia nie poczułem absolutnie nic...
troche mi sie ciepło zrobiło i zaczałem sie pocić ale pozatym?
zero efektu pobudzenia, zero pompy nic porażka

czym sie ludzie tak podniecają?