podciaganie szerokim chwytem,wioslowanie sztanga,wioslowanie polsztanga,wioslowanie jednoracz sztangielkaA jakie ćwiczenia proponujecie żeby rozbudować najszerszy grzbietu?
Pomóżcie mi przytyc!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jak ma wygladac to "wiosłowanie jednorącz sztangielką"?
Napisano Ponad rok temu
kurde niby dobre ćiwiczenie podobno ale ja go wogóle nie "czuje"
jak podciagam sztangielke to bardziej mi bic pracuje niz plecy...
nie wiem kombinowałem na wszelkie sposoby ale no nie moge wyczuć tego
ktos też tak ma?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nachwytem tak jak poprzednik ze przy nachwycie plecy lepiej pracujaa mam pytanko bo np ćwiczenie podciąganie szerokim chwytem to ma byc nachwytem czy podchwytem?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest to tzw. gainer w ktorym przewazaja weglowodany. takie proporcje pomagaja przybrac na masie zwlaszcza osobą z szybkim metabolizmem. istnieja rowniez bulki dla osob ktore latwiej sie zatluszczaja i tam stosunek wynosi 1:1 czyli 50g ww i 50g b.Zauwazyłem ze w większości odżywek na 100g zawartośc białka jest ok 20g
no to zle robisz bo bialko w jednej porcji wchlania sie max 30g w porywach zalezy od organizmu i 40g. ale w zyciu nie 60g zwlaszcza przy twojej wadzeDam taki przykład ze przeciez w koktailu który sobie przyrzadzam jest w granicach do 60g białka!
niekoniecznie od duzej ilosci ww i tluszczy to sie fatem zalejesz, znow duze ilosci bialka przyspiesza metabolizm i nie przytyjesz lecz schudniesz. dlatego propocje uwarunkowe są pod trening. jesli masa to wtedy ww dostarczasz b. duzo okolo 2-3 razy wiecej niz bialka (jakies 5-6g/kg). jesli znow rzezba wtedy bialko na pierwszym miejscu (3g/kg) a obnizasz wegle. tluszcze przyjmijmy zasade ze okolice ~1g/kg teraz jest to jasne ? reasumujac nie mądrze jest ladowac w siebie duze bardzo duze ilosci bialka,ww,tluszczy bo to sie wzajemnie wyklucza dlatego nastawiamy sie pod konkretny cel i pod ten cel przystosowywujemy swoja dietea przeciez chyba o to chodzi zeby tego białka i weglowodanów i tłuszczu była jak największa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I jasne ze znow mozesz przytyć
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
wzrost masyI jesli teraz znów zaczne ćwiczyc to czy to cos da??
moze nieco ciezej ale masa powinna iscrade znów przytyc czy przez ta przerwe bedzie to juz niemozliwe albo trudniejsze??
jak kazdy z nas i biorac pod uwage twoja wage i wzrost to ciezko ci bedzie ale cwicz cwiczChce jakoś normalnie wygladac w wakacje na basenie czy nad woda!!
jesc jesc jescCo mi radzicie??!!
Napisano Ponad rok temu