CYKL dawkowanie
Napisano Ponad rok temu
Zaczynam właśnie cylk, chodzi mi o czystą mase mięsniową i troche siłe, dawkowanie supli nastepująco:
Dni treningowe:
Rano naczczo Kre-Alkalyn 2 tabletki 1500 (za jakiś czas mam zamiar zwiększyć do 3)
Przed treningiem 2 tabletki BCAA 750 strong z OLIMPU, za jakieś 15 min Kre-Alkalyn 2 tabletki 1500 (za jakiś czas mam zamiar zwiększyć do 3)
bezpośrednio po trenigu Carbo i 2 tabletki BCAA 750 strong z OLIMPU
30minut po treningu Koncentarat bialka serwatkowego OSTROWIA
Przed snem 3 tabletki ZMA
Dni nietreningowe
rano naczczo Kre-Alkalyn 2 tabletki 1500 (za jakiś czas mam zamiar zwiększyć do 3)
BCAA 2 tabletki w porze treningu, pomiędzy posiłkami
Białko pomiędzy osiłkami, gdy nie umie dostarczyć go z pożywienia
przed snem ZMA
Prosze o wasze opinie na ten temat, oraz z góry dziękuje za wasze rady, poprawki odnośnie mojego cyklu. Dodam że nie jest to mój pierwszy cykl, wiec sądze że zwiększenie dawki kreatyny po około 2 tygodniach stosowania jest dobrym wyjściem w mojej sytuacji.
Napisano Ponad rok temu
Dni treningowe:
Rano naczczo Kre-Alkalyn 2 tabletki 1500 (masz KA 1500 a nie wersje 2500 wiec musisz brac chociaz minimum!!!4 tab dziennie w treningowy i najlepiej 2 tab rano i 2 tab po treningu chociaz ja osobiscie bym pocisnal 6 tab dziennie. bo te ka 1500 ma ma tylko 750mg kreatyny)
Przed treningiem 2 tabletki BCAA 750 strong z OLIMPU (za mala ilosc bcaa jedziesz 1g na 10kg i dzielisz porcje polowe tabletek przed i po treningu)
za jakieś 15 min Kre-Alkalyn 2 tabletki 1500 (tu juz pisalem ze lepiej dawac po treningu)
bezpośrednio po trenigu Carbo i 2 tabletki BCAA 750 strong z OLIMPU (carbo 50g a bcaa jak wyliczysz wedlug swojej masy o czym pisalem wyzej)
30minut po treningu Koncentarat bialka serwatkowego OSTROWIA - tu ok
Przed snem 3 tabletki ZMA - tu ok
Dni nietreningowe
rano naczczo Kre-Alkalyn 2 tabletki 1500 (tu ok bo nietreningowy bierzemy mniej dla wersji 4tab w treningowy to w nietreningowy 2 tab, dla wersji w dzien treningowy 6 tab to w nietreningowy dajesz 3 tab)
BCAA 2 tabletki w porze treningu (tu zle, jak juz chcesz brac w nietreningowy to albo po przebudzeniu albo przed snem, imo 2 tab za malo 1g bcaa na 10kg twojej masy. ale ekonomicznej to bcaa stosujemy tylko w treningowy przed/po treningu wiec jako ze masz 1 opakowanie a tabsy maja maje stezenie nawet nie maja 1g to odpusc ich stosowanie w nietreningowy
Białko pomiędzy posiłkami, gdy nie umie dostarczyć go z pożywienia -ok mozna dawac np 30 min po sniadaniu bo z rana bialka jest potrzebne
przed snem ZMA - ok
od poczatku jedziemy stala dawka inaczej zmarnujesz te pierwsze 2 tygodnie bo 2 tab dziennie w treningowy to za malo.Dodam że nie jest to mój pierwszy cykl, wiec sądze że zwiększenie dawki kreatyny po około 2 tygodniach stosowania jest dobrym wyjściem w mojej sytuacji.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu