Otóż najgorzej jest mi sie motywowac do robienia cwiczen brzucha. Robilem A6W ale mi sie znudzilo (zmeczylo
 Otóż najgorzej jest mi sie motywowac do robienia cwiczen brzucha. Robilem A6W ale mi sie znudzilo (zmeczylo  ) Przez jakis czas regularnie robilem cwiczenia brzucha nak oniec treningow, ale ostatnio tez nie mam do tego motywacji
 ) Przez jakis czas regularnie robilem cwiczenia brzucha nak oniec treningow, ale ostatnio tez nie mam do tego motywacji a więc, moj pomysl jest taki. Szukam kogos, kto tez chcialby sie pomotywowac, poprez male wspolzawodnictwo. Musi to byc tez ktos poczatkujacy (ja mam ok. 2 miesiace stazu
 ), no i zeb nie bylo tak, ze ten ktos juz ma kaloryfer.
 ), no i zeb nie bylo tak, ze ten ktos juz ma kaloryfer. Dajemy zdjecia brzucha (ja dam w najblizszych dniach), umawiamy sie na jakis termin --> miesiac? potem znowu miesiac? To do uzgodnienia i chwalimy sie swoimi efektami

Mysle, ze to by i mnie, i kogos z Was zmotywowalo do wytrwalych regularnych trenigow brzucha.
To jak, jest ktos chetny

ew. bede walczyl sam ze soba, chociaz wolalbym jakas bardziej produktywna konkurencje
 ew. bede walczyl sam ze soba, chociaz wolalbym jakas bardziej produktywna konkurencje ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook