najlepsza kreatyna mono?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
czemu tabsy są lepsze? ja słyszałem że są gorsze bo mają gorszą(wolniejszą) wchłanialnośćtabsy leprze
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mono brałem na pierwszy raz Optimum. ale firma nie ma roznicy, ze względu na wygodę kapsy, chociaz jak masz shaker to i proch spoko.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
- rodzaj uzytego surowca
- przechowywanie kreatyny
- stopien oczyszczenia,rozdrobnienia kreatyny
- rozne uzyte dodatkowe substancje chemiczne podczas produkcji
- patenty produkcyjne
- i tak np niektóre kreatyny spelniaja certyfikat iso 9001 lub standard gpm a inne nie
a wiec co lepiej podziala zwykla sprasowana kapsulka kreatyny z lipnego surowca, czy wyprodukowana kreatyna opracowanego z patentu przy uzyciu najlepszych surowcow o najlepszym stopniu oczyszczenia z dodatkami w postacji tauryny itd. dlatego czasami za marke trzeba placic a nie za cukier puder. tak samo rzecz ma sie przeciez z bialkami wpc innemu wpc nie rowne a mozna przeciez tez napisac ze bialko to bialko tylko ze po tym gorszym to rozwolnienia nabawimy.
Napisano Ponad rok temu
nie czaje tego ??czyli jak mieszam na chacie Hp z wodą i biore to na trenig ktory trwa godzine połtora to po półtora godziie on jest ieprzydatny ?? co ty mi wkręcasz?bo jak proch wsypiesz do wody to w przeciągu kilku minut robi sie z tego nieprzydatna odżywka
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy oni tak czest dokonuja nowych badan i aktualizuja wyniki wzgledem starszych?
Moze od tamtego czasu - jak one nie sa nowe - cos poprawiono w uzyskiwniu kreatyny w co poniektorych firmach i nie sa juz made in china
dla mnie vitalmax rzadzi, tylo czego ona jest taka tania, sie slabo cenia szwaby, stawiaja zapewne bardziej na popyt, niz na jego zmniejszenie wysokoscia ceny
Napisano Ponad rok temu
ale w produkcji np: kreatyny 1000 olimpa nic nie zmieniono od jej wejscia na rynek dlatego tak cienko wypada w testach na samym koncu a np inkospor bardzo dobrze bo ma przeciez jakies tam patenty technologiczne produkcji itd. wiec napewno bije olimpa na gloweJoks te badania, ktore przytaczales o rozpuszczalnosci kreatyny, o najlepszych, najczystszych mono to sa z 2004 rok
dla mnie vitalmax rzadzi, tylo czego ona jest taka tania, sie slabo cenia
przyczyn czemu cenowo np nie przewyzsza olimpa jest kilka:
- vitalmax jest u nas od 3 lat i aby zaistniała na polskim rynku to ceny muszą być niskie. jeśli ktoś wejdzie na czeskie strony to zobaczy że w Czechach Vitalmax jest ok. 20% droższy
- polscy hurtownicy pobieraja towar z hurtowni czeskich a wiec maja taniej, bo pobierajac cos np z polskich hurtowni to placimy obowiazujaca u nas cene a z amerykanskiej cene z ameryki.
- dochodza koszty pracownikow. np w anglii minimalna stawka dla pracownika obcokrajowca to 5.05 funta za godzine niewiem ile w polsce jest minimalnej stawki bo nie jestem na bierzaco, ale takie stawki sa napewno mniejsze w czechach stad i mniej placi wlasciciel pracowniką
a wiec ja bym sie tylko cieszyl ze suple sa tansze bo maja produkty wysokiej jakosci. i porównanie ze cos drozszego jest lepszego niema tutaj miejsca. i dlatego rodzimi producenci sa drożsi niz vitalmax a jakoscia, surowcami napewno ich nie przebijaja.
Napisano Ponad rok temu
o wodzian?czy mono?