Joks ale chyba obcinanie wegli to nie jest duza sztuka 
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2270g-2,p.html

Napisano Ponad rok temu
Joks ale chyba obcinanie wegli to nie jest duza sztuka 
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2270g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
 dla mnie to nie sztuka hehe ale ja w tym siedze troszke gleboko i to wiesz moja praca jest, ale watpie zeby komus przecietnemu chcialo sie siedziec z tabela zywieniowa i ukladac sobie diete wedlug swojej grupy krwi i budowy ciala. zwlaszcza ze mam stycznosc z osobami ktore pracuja i ci moge powiedziec ze w pracy jeden posilek rewelacji nie czyni wracasz to jestes taki glodny ze watpie zebys sie opanowywal a jak czlowiek jest glodny to ma zawsze ochote na kalorie
 dla mnie to nie sztuka hehe ale ja w tym siedze troszke gleboko i to wiesz moja praca jest, ale watpie zeby komus przecietnemu chcialo sie siedziec z tabela zywieniowa i ukladac sobie diete wedlug swojej grupy krwi i budowy ciala. zwlaszcza ze mam stycznosc z osobami ktore pracuja i ci moge powiedziec ze w pracy jeden posilek rewelacji nie czyni wracasz to jestes taki glodny ze watpie zebys sie opanowywal a jak czlowiek jest glodny to ma zawsze ochote na kalorie  i je przerozne frykasy hehe a wiec po co cudowac jak wystarczyloby kupic cytryne ktora poprostu nie zalewa
 i je przerozne frykasy hehe a wiec po co cudowac jak wystarczyloby kupic cytryne ktora poprostu nie zalewa

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
więc potrzymujesz żeby zapodać cytrynę
aha czy brać krete tą którą polecisz z węglami czy białkiem oczywiście nie jednocześnie bo podobno krety wogóle z białkiem nie powinno się łączyć..
po przeczytaniu paru postów o krecie i o odżywkach widzę że nie koniecznie trzeba kupować drogi odzywki żeby były efekty - dobry wniosek ?
jakie białko byś polecił na następny raz
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Dziwne rzeczy sie ze mną dzieją, pomóźcie prosze | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Złamana kość czy nie? | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Alex Steibling czyli Brazilian Killa | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Suple czy Koks ? :) | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| SPRZĘT KULTURYSTYCZNY WYCZYNOWYNA JAKIM SPRZĘCIE ĆWIĄCZĄ POLSCY ZAWODNICY KULTURYSTYKI | Sprzęt do siłowni | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
Guest_gajkus_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_Łukaszek_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu