Powrót na siłownie pomocy
Napisano Ponad rok temu
Siema. Powróciłem po długiej przerwie. Otóż to moja cała historyjka. Ćwiczyłem przez 8 miesięcy, później ze względów szkoły musiałem na chwile przestać ( 3tyg. ) później po tych 3 tyg. w ogóle przestałem chodzić i straszliwie żałuje. Chce powrócić do tego lecz potrzebuje waszej pomocy. Gdy zobaczyłem w lustro załamałem się z powodu, iż sporo utraciłem wagi i ogólnie wymiarów. Dostałem niezłego kopa i motywacji. Proszę was pomóżcie mi niech ktoś rozpisze poprawną dietkę i poda mi jakieś dobre odżywki na początek bo już spory czas w tym nie jestem wiec nie wiem co na topie w śród odżywek. Będę bardzo wdzięczny za jaką kolwiek pomoc.
Kiedy chodziłem na siłownie :
70kg
mam 175cm wzrostu
Bic: 34cm
Klata: 107cm
A teraz:
63kg
wzrost ten sam
bic: 30,8cm
klata: 102cm
Błagam jak ktoś będzie miał chwile czasu o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedziałem gdzie umieść temat wiec tu go wrzuciłem gdyby coś nie tak to proszę o przeniesienie
Siema. Powróciłem po długiej przerwie. Otóż to moja cała historyjka. Ćwiczyłem przez 8 miesięcy, później ze względów szkoły musiałem na chwile przestać ( 3tyg. ) później po tych 3 tyg. w ogóle przestałem chodzić i straszliwie żałuje. Chce powrócić do tego lecz potrzebuje waszej pomocy. Gdy zobaczyłem w lustro załamałem się z powodu, iż sporo utraciłem wagi i ogólnie wymiarów. Dostałem niezłego kopa i motywacji. Proszę was pomóżcie mi niech ktoś rozpisze poprawną dietkę i poda mi jakieś dobre odżywki na początek bo już spory czas w tym nie jestem wiec nie wiem co na topie w śród odżywek. Będę bardzo wdzięczny za jaką kolwiek pomoc.
Kiedy chodziłem na siłownie :
70kg
mam 175cm wzrostu
Bic: 34cm
Klata: 107cm
A teraz:
63kg
wzrost ten sam
bic: 30,8cm
klata: 102cm
Błagam jak ktoś będzie miał chwile czasu o pomoc
coś mi się wydaje że nie jest możliwy taki spadek w 3 tygodnie ;/ heh... może bardziej skup się na treningu niż na suplementacji
wzrost: 178
kark: 43,5
Klatka: 107
talia: 74
Ramię: 34
przedramię: 30
talia: 75
biodra: 88
udo: 54
łydka: 37,5