Rzezba
Napisano Ponad rok temu
Moj zestaw:
HMB MC Olimp
Thermo speed extreme
Pro longatum na noc
Dieta bedzie najtrudniekszym aspektem jezeli mowimy tutaj o paleniu tluszczu. gdyz po byle czym tyje jak balon... trzeba bedzie prawie calkowicie wyrzucic z diety wegle i jesc je tylko przed i po treningu... jesc duzo bialka i moze uzupelniac to Ostrowia aby nie bylo za malo... bo z moim stylem zycia szkola i duzo nauki, praca, dziewczyna ciezko jest jesc 6 razy dziennie i to odpowiedni posilek, a mimo wszytko jak juz mowilem tyje jak cholera... nie o to w tym temacie chodzi... Sluchajcie wiem ze HMB jest dla Was nedzne, ale moj trener i nie tylko on jedza hmb i maja kolosalne efekty... Np. moj trener od Maja zrzucil 30 kg przy tym z lapy spadlo mu 0,5 centa a reszta kolegow rosnie jak na drozdzach... a sa to glownie ektomorficy ktozi jedzac 10 kolacji o 22 nie tyli... czesto chudli, oczywiscie do momentu kiedy zaczeli brac hmb... jak dla mnie jest to kosmos... ale warto sprobowac... mysle ze tak na oko musze zrzucic z 15 kg aby miec potezna rzezbe... mam na to 4 miesiace... chyba powinienem dac rade... A TERAZ PROSZE O WASZE RADY co do tego robie zle a co dobrzem co zmienic co dodac a o czym zapoomniec.... Z góry dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do BCAA to czesto sie to łaczy tez z glutamina, niektore firmy sprzedaja razem takie połaczenia, sprawdzi sie jako antykatabolik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze byc to a nadzien mozesz kupic otrowieThermo speed extreme
Pro longatum na noc
ja np jak bede robil rzezbe bede robil malo powtorzen w seri 4-8 tak zeby masa i sila zostala a trening normalny jak na mase i do tego aeroby a w diecie trzeba uciac wegle i dodac bialko
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
albo podjadaja cos wiecej albo stosuja hmb dlugo falowo pierwsze efekty po 3 miesiacach, ja zastapilbym je chociazby nawet claSluchajcie wiem ze HMB jest dla Was nedzne, ale moj trener i nie tylko on jedza hmb i maja kolosalne efekty...
to w jakim celu je biora ? przeciez to nie oplacalny suplement na mase to juz tragediaa co sprawdzales dzialanie ?? Bo ja nie znam osoby ktora by uzywala go do tych celowBCAA
zgadzam sie i zapraszam do lektory http://www.forum-kul...showtopic=42304 dowiecie sie jaka jest roznica miedzy bialkiem a bcaa oraz co jest bardziej oplacalne. wszystko wyjasnione lajtowym jezykiem latwym do zrozumienia i potwierdzone wyliczeniami na kalukatorku oraz badaniamilepiej wiecej a zwyklego bialka niz bcaa
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest wiele lepszych antykatabolikow niz hmb nawet wspomniane wczesniej bialko z innych wartych polecenia glutamina czy nawet tania taurynaja bym chcial uzywac hmb raczej jako antykatabolika